Lemmikkikamera

Eläimillä on varmasti hurjia seikkailuja, joista me ihmiset harvoin saamme tietää kaikkea. Tässä on nyt ratkaisu noiden seikkailujen tarkkailuun: lemmikin kaulaan ripustettava kamera. Tämä on siitäkin hyvä, että ei kerro koko tarinaa esimerkiksi videokuvana, vaan vga-kamera asetetaan ottamaan kuva 1, 5 tai 15 minuutin välein. Muistia on 35 kuvalle. Kotelo on vesitiivis. Hintaa $47,95.

Lähde: www.discoverthis.com

Edellinen artikkeliKierrätysosista tehty radio-ohjattava vene
Seuraava artikkeliKirja-tietokone-konsepti

7 KOMMENTIT

  1. No ei tolla 35 kuvan muistilla kovin pitkiä tarinoita kerätä. 32Gt versio videokuvalla voisi olla jo mielenkiintoinen.

  2. Muuten hyvä, mut tuo 35 kuvan muisti on melko mitätön luku.. Kyllä ton kokoseen palikkaan voisi iskeä edes muistikortille paikan!

  3. Ihastuttava idea, mutta komppaan Pudea – näinä edullisten muistikorttien aikoina olisi jees liittää tuohon muutaman gigan lisämuisti ja kerätä turren kuvat koneelle harvemmin.

  4. Miksi ei vois samontein laittaa siihen 3G puhelinta. Voisi soittaa siihen suoraan videopuhelun.

  5. Kivasti photoshopattu tuo koira tuon kameran kanssa. Ainakin se näyttää siltä kuin tuo ois vain leikattu tuohon kuvan päälle…

  6. Olis kiva saada tollanen, etenkin kun meijän molemmat koirat on aika kovia karkaamaan. Mutta jos siihen mahtuis enemmän kuvii tms ratkasu 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.