Kirja-tietokone-konsepti

Kyle Bean on suunnitellut tämän ovelan konseptin. Läppäri on naamioitu kirjaksi. ”The Future of Books” lukee kirjan selkämyksessä. Avatessa eteen astuu pieni näppäimistö ja näyttö. Sivulla on cd-rom-asema. Näppäimistö nousee irti ja sen alta paljastuu akku. Hyvältä näyttää!

Lähde: www.yankodesign.com

Edellinen artikkeliLemmikkikamera
Seuraava artikkeliThaimaalainen mies grillaa kanat auringonvalolla

12 KOMMENTIT

  1. Saisiko tämän raamatuksi naamioituna? Viimeinkin uskaltaisin jättää läppärin vartioimattomaan hotellihuoneeseen.

  2. Tittidittidit, Inspector Gadget, tittidittidit tit tii! (jos muistatte mikä Pennyllä oli)

  3. Ikävä tulis nuolinäppäimiä ja monia muitakin tarpeellisia näppäimiä tuota käytettäessä.

  4. Pieni koko ei ainakaan ole ongelma. Esim. Vista on jo saatu toimimaan koneessa, jossa on 4-5″ näyttö ja painoa alle 500g mm. Intelin Atom-suorittimen avulla. Nämä mid/umpc-koneethan ovat siis jonkin verran kämmentietokoneita tai älypuhelimia isompia mutta niissä on x86-suoritin ja pc-tason käyttöjärjestelmä.

    Joskus (lähi- ?)tulevaisuudessa älypuhelimeenkin voisi ehkä saada pc-tason käyttöjärjestelmän (ainakin jonkin Vistaa kevyemmän), jos saadaan kehitettyä vieläkin pienempiä ja pienemmällä virrankulutuksella toimivia x86-suorittimia.

  5. Iso huokaus, hmph! Tahtoo kirjan kirjana ja läppärin läppärinä… Mikä tarkoitus tällä oikein olisi (jollei tod. halua sitä Pääomaksi naamioituna!)?

  6. No ihmiset eihän tämä ole mikään ”todellinen” tuotekonsepti, vaan ennemminkin vapaa tulkinta aiheesta ”The future of books”, ja toteutettu fast visual prototyping -tekniikalla. Kyseessä on freeform/experimental -luokkaan kuuluva ns. ”laptop modification” -konsepti.

Kommenttien lisääminen on estetty.