Rikkaruohot kuriin liekinheittimellä vuonna 1935

Eräs malli toimii siten, että laitetta voi yksi mies itsenäisesti käyttää. Tankissa on puolentoista tunnin työskentelyyn riittävä määrä öljyä. Suihkunmuotoinen liekki muodostaa kohteeseen osuessaan sienenmuotoisen lieskan. Esimerkiksi kivimuurista on helppo polttaa rikkaruohot kivien välistä. Toimii varmasti!

Lähde: blog.modernmechanix.com

Edellinen artikkeliHienoja retrohenkisiä tarvikepakkauksia
Seuraava artikkeliSmartlet on kenties jo lähitulevaisuuden autonlatauspiste

16 KOMMENTIT

 1. Mikäs siinä. Kaikki varmaan kuvan mukaisessa asusteessa käyttä(i)vät kyseistä laitetta 😀

 2. Pitäähän puutarhatöihin pukeutua asianmukaisesti. Naapurithan voisivat saada huonon vaikutelman jos rikkaruohoja kitkisi heinähattu päässä ja polvihousut jalassa.
  Tuo on varmaan ihan toimiva menetelmä. Paitsi jos sattuu olemaan kuivenpi keli ja palavat kasvit jää kytemään aidan rakoon josta tuli sitten leviää ruohikkopaloksi kohtuullisen helposti..

 3. Loistava! Tuollainen vielä lumi/jääkelille kulkua helpottamaan… 😀

 4. Käytetään tuota menetelmää vieläkin, saa kätevästi rikkaruohot pois esim.laatoitetulta pihatieltä. Tosin tekniikka vaan on kehittyny hieman….

 5. OMG lievästi tykillä kärpästä menetelmä mielestäni, varmasti tehokas mutta silti hieman arveluttava menetelmä. varsinkin kuivilla seuduilla käytettynä melkoinen riski että leviää savannipaloksi asti 🙂

 6. No kyllä tässäkin taloudessa käytetään tuota menetelmää vieläkin, tosin pienemmällä liekinheittimellä.

 7. No kyllä tässäkin taloudessa käytetään tuota menetelmää vieläkin, tosin pienemmällä liekinheittimellä.

 8. HEH, Täällä Tanskassa(vaihto-opiskelemassa) ne polttelee katulaattojen välistä rikkaruohoja. Niillä ei kyllä ole kovin kehittyneet vehkeet ja lisäksi täällä on joka paikassa laattoja. Kaikki kävelytiet ovat laatoista/tiilistä tehtyjä. Suomessa kun ne on asfaltoitu.

 9. Liekinheitin on yllättävän vanha keksintö käyttiväthän jo antiikin roomalaiset liekinheittimiä. Miten tälläinen wanha uutinen sopii hilavitkuttimen genreen?. Uutinen kyllä sai minussa hymyn karehtimaan suupielilleni että menköön nyt viihteen puolelle.

 10. Olemmekin täällä toimituksella harkinneet ”wanha”-kategorian lisäämistä nykyisiin kategorioihin.

 11. Kaverini Kaliforniassa edelleenkin ”kitkee” rikkaruohonsa Agent Orangella… kaikilla konstinsa…

 12. 😀 wanha-kategoria voisi tietty olla ihan asiallinen, nimittäin sinne vois kerätä paitsi vanhat keksinnöt niin myös WANHAT uutiset.

 13. Oon testannu tätä menetelmää ja voin suositella. Perunamaa oli hoideltu alta aikayksikön. Tämä menetelmä toki toimii ainoastaan silloin kun itse peruna ei ole vielä maan pintaan ilmestynyt.

 14. saa myös tehokkaasti naapureiden puuaidat mataliksi estämästä näkyvyyttä:)

 15. On helpompi tapa…
  Aluksi rikkaruohojen päälle öljyä. Heitä öljyn päälle palava tulitikku.
  Oota jonkin aikaa. Jos tuli leviää sammuta. Ja niin homma on hoidettu!

Kommenttien lisääminen on estetty.