ensiapupakkaus.jpg

seikkailijan_pakkaus.jpg

Vihdoinkin joku on keksinyt, että ensiapupakkauksen tai muun tarvikerasian ei tarvitse välttämättä olla tylsän näköinen. Tässä malliksi Dumpling Dynasty merkkiset, peltirasiaan pakatut seikkailijan tarvikesetti ja ensiapupakkaus. Lisää vastaavia retrohenkisiä tarvikesettejä löytyy osoitteesta www.strawberryfool.co.uk. Hintaa seteillä on £14,99.

Edellinen artikkeliInternational Dance Party on bileet boksissa
Seuraava artikkeliRikkaruohot kuriin liekinheittimellä vuonna 1935

1 KOMMENTTI

  1. Varmaan mua kiinnostaa minkänäkönen ensiapupakkaus mulla on jos vuodan kuiviin suolet sylissä jonku kolarin jäljiltä…

  2. eiks noissa ensiapupakkauksissa oo yleensä isolla joku punanen/valkonen risti keskellä että tunnistaa ensiapupakkaukseks.. vaik kyllä tossaki lukee toi FIRST AID mutta näyttää enemmän joltain eväslaatikolta..

  3. Luulisi olevan vaarallinen kun peräänajossa tulee peltilaatikko takaraivoon hattuhyllyltä..