Liquid Image Digital Underwater Camera: sukeltajan kamera

Tästä sukeltajavalokuvaajan unelmasta on kaksi eri kokoa. Aikuisten maski sisältää 5 megapikselin kameran ja lasten koko 3 megapikselin kameran. Edellisellä voi sukeltaa 30 metriin saakka. Linsseissä on urat, jotka helpottavat kameran suuntaamista ja tarkentamista. Tallennus tapahtuu microSD-kortille. Maaliskuussa 2008 markkinoille tulevat maskit maksavat 100 dollaria.

Mainos: ammattitaitoiset sukelluspalvelut toteuttaa Bene FinDivers Oy

Lähde: www.liquidimageco.com

Edellinen artikkeliBikeleon – Joakim Uimosen muuntuva polkupyörä
Seuraava artikkeliFOZI-kolmijalka kulkee mukana lompakossa

1 KOMMENTTI

  1. Aika järkyttävän näköinen ilmestys, sukelletteaessa kypäräni pitää olla mahdollisimman kevyt käyttää. Pään kääntäminen vedessä tuollainen painava maski päässä arveluttaa varsinkin jos ainut kiinnitys päähän on tua niskaremmi, koska kamera tarvitsee sähkövirtaa toimiakseen jo maskiin lisättävien paristojen mukanaan tuoma lisäpaino hankaloittaa sukelluksia. Entäpä miten tapahtuu tarkasti kuvattaessa kuvan tarkkailu tuossa kypäräkamerassahan kuvia räpsitään sattumanmukaisesti, tyyliin vähän sinne päin. kun maski sukeltaessa tekee aina vähän omia liikkeitään ja erityisesti tälläinen painava häkötys, joten käytännössä koskaan kamera ei osoita suoraan sinne päin minne sen pitäisi.
    Tuomitsen tuollaisen vain hauskaksi leluksi pelottelemaan kauniimman sukupuolen edustajia, uskaltamatta menemään uimaan tietäessään joutuvansa kuvatuksi veden alta thänkin tarkotukseen pitää erikseen hankkia hyvä laatuinen snorkkeli.

  2. Tuohan on aivan unelmalaite.

    ps. veden alla kappaleen massa ei ole sama kuin ilmassa;)

  3. Oikein kala, mutta veden massa saa kappaleen, täsä tapauksessa tuon naamarin keveämmäksi, joko tajus vai haetaanko rautalankaa?

  4. sukelluksilla on ollut lmppuja, kokokasvomaskeja… kokeiltua, enkä ole oikein kokenut liian raskaaksi koskaan. Tosin kuvaamisesta Markon osoittamista syistä johtuen tuskin tulisi mitään. Hieno konsepti kuitenkin.

  5. No hinnastahan sen voi päätellä; ei tämä ole tarkoitettu millekään ammattimaiselle sukeltajavalokuvaajalle, vaan jollekin joka haluaa kerran kesässä kuvata mökkirannassa huvikseen vaikka naapurin katiskoita.

  6. eihän tuo paina mitään. varsinkaan kun veden aiheuttama noste otetaan huomioon. Näyttää aika kevyeltä muovikapistukselta. Ainut mikä minua epäilyttää niin valon riittämättömyys tuolla uimahallissa 😀 salama vielä tuohon niin avot :D. Hauska kapistus ja tuostahan nuokin alkaa kehittyä.