FOZI-kolmijalka kulkee mukana lompakossa

Australialainen Timetale on kehittänyt erittäin yksinkertaisen ja toimivan pokkarikameran jalustan. Muovinen FOZI-”kolmijalka” taittuu kasaan ja menee vaikkapa lompakkoon tai pieneen kameralaukkuun. Sitten kun tulee kuvattavaa, jalka taitellaan auki ja kamera asetetaan sen päälle. Saatavina useissa eri väreissä hintaan $8.

Lähde: www.timetale.com.au

Edellinen artikkeliLiquid Image Digital Underwater Camera: sukeltajan kamera
Seuraava artikkeliHommin-design -roskapussinpidike

1 KOMMENTTI

  1. Eikö tästä krääsän määrästä tule loppua ensinkään. Luontokuvaajana voin kokemuksesta sanoa että mikään ei ole rautalangan voittanutta, mukanani kameralaukussa kulkee aina mukana rautalankaa jolla saan kamerani ripustettua mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin ja asentoihin.

    Voipa rautalanka osoittautua pelastautumisvälineeksikin kuten pääsi käymään unohtaessani loistoautoni avaimet autoon sisälle ja ajotietokone sumean logiikan ohjaamana lukitsi ovet kiinni, rautalangalla sain ikkunan tiivisteen välistä aukaistuksi oven ja pääsin sisälle autooni rikkomatta sivulasia.

  2. no eipä ole/en usko että on loistoauto jos tolleen voit avata oven rautalangalla…(ehkä olen väärässä) Pikemminkin kuullostaa Viritetyltä pommiladalta tai serkkuni vanhalta subarulta, jossa ovet menevät itsestään lukkoon aina (keskuslukituksessa paha häiriö)…

    Meillä ovet menevät ns. takalukkoon (sisältä ei mahdollisuutta availla ovia), eikä ovia saa lukkoon jos avaimet sisällä autossa ja vara-avaimilla koittaa auton ulkopuolelta laittaa ovia lukkoon.(auto ja avain ”keskustelee” keskenään. Auton avainkin ”latautuu” virtalukossa jne.

    Ei tämäkään loistoauto ole, mutta viimevuoden mallia kuitenkin.

    Itse tuo kolmijalka on erittäin oivallinen lomalla, kun halutaan saada koko perhe kuvaan ja vielä onnistuneeseen sellaiseen…