sony playstation 4 kilpailu

Joulusesonki lähestyy, ja samalla myös Sonyn uutukaisen Playstation 4 pelikonsolin toimitusajankohta. Hilavitkuttimen kanssa läheistä yhteistyötä tekevä Superkauppa.fi verkkokauppa on päättänyt pistää pystyyn kilpailun, jossa on palkintona ei vähempää, kuin kyseinen PS4 pelikonsoli. Kilpailuun pääset osallistumaan Superkaupan facebook -sivulta tätä linkkiä klikkaamalla. Pariin helppoon kysymykseen vastaamalla, ja pienoisella onnen kantamoisella oletkin sitten vielä ennen joulua Playstation 4 pelikonsolin onnellinen omistaja! Samaisesta osoitteesta löydät myös kilpailun tarkemmat säännöt.

Siirry kilpailusivulle Facebookissa

Edellinen artikkeliFace-kini – kasvot peittävä rantavaatetus suoraan Kiinasta
Seuraava artikkeliZookal aloittaa kirjojen toimittamisen lentävien robottien avulla