Hotelli lähes tulivuoren juurella

tulivuorihotelli

Näin torstaiksi esittelyssä vaihteeksi jotain muuta kuin hilavitkuttimia. Havaijilta nimittäin löytyy hotelli, jonka ikkunoista näkee yhden useimmiten maailmalla aktiivisena puksuttavista tulivuorista.

Extreme-matkoja on laskuvarjohypystä vuorikiipeilyyn, mutta jos haluaa ottaa hieman rauhallisemmin ja vain tutkailla luonnonmullistuksia, niin vaikuttaa Hawaii Volcano House oivalta vaihtoehdolta. Hinnat alkavat näinä aikoina noin 213 euron tienoilta. Rakennuksesta löytyy kaikki hieman laadukkaammasta majoituksesta tutut palvelut aina ruokailumahdollisuuksista lähtien.

Mikä tekee paikasti epätavallisen on Kilauea-niminen tulivuori, jonka toimintaa voi tarkkailla vaikka aamupalalla. Koko hotelli on juuri kokenut peruskorjauksen, joten se on hyvinkin todennäköisesti laadultaan huippuluokkaa. Vaikka aivan mihinkään hostellihintojen tasolle ei päästä, on purkautuvan tulivuoren näkeminen hyvinkin ~200 euron arvoista. Oikeaan aikaan paikalle sattuminen tosin on aivan luonnon käsissä.

Lähde