thermacell pohjalliset

Nyt kun kesä alkaa taas olla loppumaan päin ja talven pakkaset tekevät tuloaan, on hyvä alkaa kaivaa lämpimämpiä vaatteita esiin kaapistaan. Olen kyllä aiemmin törmännyt esimerkiksi paristoilla lämpeneviin sukkiin, mutta nyt tarjolla olisi vastaavat pohjalliset.

ThermaCell-läpsykät voi leikata haluamansa kokoisiksi ja asettaa sen jälkeen lempikenkiensä pohjalle. Lämmitystehoksi voi valita joko n. 38 °C tai sitten n. 44 °C. Tarvittaessa pohjalliset voi kytkeä myös pois päältä. Systeemi käyttää tekniikkaa, joka ei tarvitse ylimääräisiä johtoja tai paristokoteloita. Virtaa lämmitykseen saadaan pohjallisten sisään upotetuista, uudelleen ladattavista akuista.

Mukana tulevat akut voi ladata jopa 500 kertaa. Tällä selvinnee helposti koko talven yli. Käyttäjäkokemukset laitteesta ovat kuitenkin melko vaihtelevia.

Lähde

 

Edellinen artikkeliHotelli lähes tulivuoren juurella
Seuraava artikkeli[Konsepti] Käännöksiä sanoja alleviivaamalla

1 KOMMENTTI

  1. Ideana kyllä aivan loistava, juurikin tuon pois ja päälle kytkennän vuoksi. Voi lämmitellä ulkonoa pakkasessa bussia odotellessa mutta napsauttaa pois kun pääsee lämpimään, ilman että tarvii kaivella kengistä irto lämmityselementtejä pois. Ja parempi kuin kertakäyttöiset kemialliset lämmittimet.
    Valmistajan sivulta voi lukea että lämmittäisi 5 tuntia jatkuvalla käytöllä,
    Vielä parempi tietysti olisi jos pohjalliset saisivat latausvirtansa kävelyn itsensä aiheuttamasta liikkeestä.

Comments are closed.