Etenkin elokuvissa on nähty mitä eriskummallisimpia säilytyspaikkoja arvokkaille jalokiville tai setelinipuille. Yleensä normaalit murtuvarkaat eivät vaivaannu etsimään eriskummallisia säästölippaita vaan pyrkivät kahmimaan kaapit ja lokerot tyhjiksi. Hidden Wall Safe saattaa siis pelastaa arvoesineesi.

Nimensä mukaisesti kyseinen lokero piilottaa sisältönsä sähköpistoketta muistuttavan kannen taakse. Säiliö itsessään täytyy upottaa seinään, joka on helpompaa rapakon toisella puolella sijaitsevien talojen rakenteen kanssa. Toisaalta myös tämän pistorasian ulkoasu muistuttaa Amerikan mallia, joten varmasti herättäisi huomiota suomalaisessa kodissa.

Tuote on koostettu kovia iskuja kestävästä muovista ja metallista. Sen mitat ovat n. 18 cm X 9 cm X 6 cm ja hintaa löytyy ~6 euron verran. Hauska idea sinänsä, joskin kassalipasta avatessa saa varoa, että ei töki avainta väärään pistorasiaan.

Lähde

Edellinen artikkeliUCO Stormproof Matches – tulta vaikka maan alla
Seuraava artikkeliSisältönsä sekoittava kaakaomuki