Myrskyn kestävissä sytyttimissä ja tulitikuissa ei sinänsä ole mitään uutta, mutta näiden kyseisten kepukoiden mainosvideo on sen verran vaikuttava, että ajattelin kirjoittaa siitä pienen tekstinpätkänkin.

25 kpl vedentiivissä paketissa säilyviä tikkuja maksaa noin 5 euroa. Tällä hinnalla ostaa jokusen puntin normaaleja tulitikkuja, mutta toisaalta ne eivät vedä vertoja näille yksilöille. Setissä tulee mukana myös 3 raapaisupintaa, joten edellisen kastuttua on helppo vaihtaa kuiva pinta tilalle.

Tikut itsessään palavat sytyttämisen jälkeen 15 sekuntia. Ne jatkavat palamistaan kovissa tuulenpuuskissa sekä tallomisen, mullan alle hautaamisen ja jopa veteen upottamisen jälkeen. Tällaisten supertikkujen sytyttäminen on kuitenki yhtä helppoa kuin normaalien tulitikkujen. Yksi purkki painaa vain 48 g, joten se ei paljoa sen erärepun massaa lisää.

Lähde

Edellinen artikkeliRed Pitaya tarjoaa tutkimuslaitoksen työvälineet kotikoneille
Seuraava artikkeliArvotavarat piiloon pistorasialaatikkoon