Tällä kertaa Hilavitkuttimeen on toimitettu testattavaksi Wiki merkkinen Vibeholic vahvistin/kaiutin. Tuote perustuu resonanssiin, eli kun laitat vahvistinelementin kiinni esimerkiksi pahvilaatikon kylkeen, resonoi pahvilaatikko vahvistimen kanssa. Tästä seuraa tietenkin se, että pahvilaatikko synnyttää ääntä.

Kuten oli odotettavissa, ei äänenlaadulla ole hurraamista, mutta se on kuitenkin parempi kuin esimerkiksi useimpien matkapuhelinten kaiuttimien. Laitteessa on standardi 3.5mm plugi ja laite ottaa virtansa joko kahdesta AAA -paristosta, tai USB-portista.
Laitteen mukana toimitetaan Itse laite, ohjeet, 50cm audiojatkokaapeli, varatahmapintoja sekä USB virtakaapeli.

Seuraavassa videoarvostelu, sekä lisätietoa tuotteesta:
(allekirjoittanut pahoittelee videon heikkoa äänenvoimakkuutta)

Tekniset tiedot:

Teho 1 Watti
Saa virtansa paristoista tai USB-portista
Toistaa taajuudet 300Hz – 10000Hz
Impedanssi 40 Ohm
Signaali-kohinasuhde 78dB

Suosittelen laitetta kenelle tahansa joka tykkää kuunnella musiikkia porukalla esimerkiksi kavereiden kanssa, eikä jaksa/viitsi kantaa kaiuttimia mukana.

Vibeholic kaiutin on myynnissä Superkauppa.fi verkkokaupassa hintaan 24,95€

Edellinen artikkeliBetonitapetti päällä seinä on kuin betonia
Seuraava artikkeliHerding Cats – The Experiment, 100 kissaa IKEAssa

15 KOMMENTIT

 1. Mikko: Itseasiassa ääni kuuluu paremmin lasin toisella puolella. 😀

 2. @Mikko:

  Ei se tietenkään kuulu. Kuinka edes ajattelit moista. Olisihan täysin käsittämätöntä, että kappale lähettäisi ääniaaltoja kaikkialle ympäristöönsä.

 3. Alle 30 eurolla kyllä saa huomattavasti laadukkamman kaiuttimen. Mulla on alle kymmenen cm kaiutin, josta taatusti lähtee parempi ääni kuin tuosta laitteesta. Siinä on myös radio, joka mahdollistaa langattoman lähetyksen, jos omistaa FM-lähettäjän.

 4. Jokinen
  ”Siinä on myös radio, joka mahdollistaa langattoman lähetyksen, jos omistaa FM-lähettäjän.”

  Eikö mikä tahansa radio/ muu äänilähde mahdollista sen jos omistaa FM-lähettäjän. Kunhan vain on ulostuloliitin masiinassa. Itsellä ainakin onnistuu lähettää vaikka puhelimesta tai mp3-soittimesta äänet FM-lähettimellä. Vai tarkoititko että siinä on sisäänrakennettu FM-lähetin?

 5. Nonih, no sitten ei kun testaamaan ihmisten reaktiota bussissa ja myös vaadin että testaat kuuluuko ääni jos painat oikein kovasti otsaan kiinni 😀

 6. Tungen tästä viisastelemaan ja vastaan kiiville jokisen puolesta:
  Siinä kaiuttimessa on radiovastaanotin, joten lähetys siihen onnistuu. Ei tietenkään toisinpäin.

 7. @Homo, tarkoitinpa lähinnä että onko äänessä eroja lasin toisella puolella, hieman epäselevä kysymyshän tuo oli. Kiitos kuitenkin sarkastisesta viisaudestasi!

 8. Tuolla superkaupan sivuilla on myös esittely video
  jossa on parempi äänenlaatu

  (ei pahalla)

 9. Tilasin juuri tuollaisen ”systeemin”, jännityksellä odottelen, kui hyvin toimii. mitenkähän toi kiinnittyy pintoihin ja löystyykö, ajan myötä. Soikohan kovempaa mitä isompi pahvilaatikko.

Kommenttien lisääminen on estetty.