Kuvat: Chuck Sutherland

Vuonna 1993 New Carolinalainen pappi nimeltään Horace Burges rukoili Herraa ja Herra vastasi: ”Rakenna minulle puumaja, ja minä pidän huolta siitä, että materiaali ei lopu kesken”. Ja Horace rakensi. Ja Horace rakentaa edelleen. Tällä hetkellä vielä vaiheessa oleva puumaja käsittää jo kymmenen kerrosta, ja on noin 30 metriä korkea.

Jumalan lupaus on myös pitänyt, sillä talo on rakennettu pääosin kierrätystavarasta, kuten vanhojen latojen ja autotallien lankuista. Viiden massiivisen tammen ympärille rakennettu kartano toimii Horacen mukaan jumalan pyhättönä kaikille halukkaille. Rakennuksen katolle Horace on rakentanut myös kellotornin, jossa vanhat metalliset happipullot raikaavat ylevää sointiaan. Eikä ylhäisyyden palvominen Heracen mukaan ole pelkkää hartautta – puumajan sisältä nimittäin löytyy myös esimerkiksi koripallokenttä.

Ehkäpä ripaus kylähulluutta tässä mukana, myönnettäköön. Toisaalta, en tiedä teistä, mutta ainakin tällainen peruspäivät koneen ääressä viettävä konttorotta osaa myös kadehtia ihmisiä, jotka eivät aina sano ei luovalle hulluudelleen!

Lähde: usatoday.com

Edellinen artikkeliRocket Propelled Chainsaw (RPC) on ultimate zombintappaja-työkalu
Seuraava artikkeliWheel + Seal Umbrella