switchTavallinen ruuvimeisseli on varmaankin melko pitkään ollut kutakuinkin samanlainen. Pieniä muutoksia on tietenkin nähty kun jossain vaiheessa uutena innovaationa tulivat tähtipääruuvit ja materiaaleissa muovi on ottanut hyvin paljon jalansijaa. Eri kokoisille ja muotoisille ruuveille tarkoitettuja vaihtopäitä on myös tuotu  ruuvimeisseleihin.

Ruuvimeisseli on melko tavanomainen työkalu, eikä heti tulisi mieleen miten sitä voisi jälleen parannella. Kaikkea voi kuitenkin aina parannella, kuten olemme jo tottuneet näkemään. Jiangdangin yliopiston oppilaat Liu Yunlong, Jia Peng, Cheng Peng, Wang Dongdong ja Xin Yaoyao ovat kuitenkin kehittäneet yksinkertaisen ja toimivan oloisen SWITCH-ruuvimeisselikonseptin.

Paitsi että ruuvimeisselillä onnistuu ruuvien kiristeleminen kuten tavallisellakin meisselillä, voi ruuvarin kahvan kääntää sivuasentoon, jotta siitä saadaan parempi ote ja siten voidaan kiristää ruuvit kireämmälle tai pienemmällä vaivalla.

(DVICEn kautta)

Edellinen artikkeliTestissä Samsung ST550 digipokkari
Seuraava artikkeliTestissä Call of Duty: Modern Warfare 2