08032101_blog.uncovering.org_blue-frog

Intian Mumbaihin on rakennettu amfiteatterimainen yhdistelmä clubia, ravintolaa ja nauhoitusstudiota. Chris Leen ja Kapil Guptan suunnitteleman Blue Frog -ravintolan ulkoasusta ei ole tietoa, mutta sisältö vaikuttaa varsin erikoiselle.

Blue Frogin ruokapöydät erottava aaltoileva hartsinen reunus rajaa ruokailutilan kabineteiksi ja vaihtaa myös tunnelmallisesti väriä. Mahonkivuorattuihin kabinetteihin mahtuu neljästä kymmeneen ihmistä nauttimaan ruuasta ja musiikista. Jokainen pöytä on sijoitettu hieman eri tasolle, jotta kaikilla olisi yhtäläinen näkyvyys esiintymislavalle ja tanssilattialle.

Blue Frogin pinta-alaa on vaikea arvioida, mutta pöytiä näyttäisi kuvan perusteella olevan lähemmäs kaksikymmentä. En henkilökohtaisesti tiedä Mumbain menomestoista, mutta luulisi tuon olevan erikoinen jopa Intian maisemiin. Kelpaisi kyllä käydä vastaavassa paikassa täällä kotimaassakin.

Lähde.

Edellinen artikkeliTestissä SoundRacer
Seuraava artikkeliTerrorist Teapot tekee huumoria terrorismista, onko maailma valmis?

6 KOMMENTIT

  1. Kesti kyllä hetken tajuta että miten tuossa istutaan, mutta tajusinpa että jalat menevät tuonne pöydän alle. Todella hieno, tuolla saattasivat uudet tarjoilijat eksyä! 😛

  2. tuli ensimmisenä mieleen rikkaat siat katsomassa eläintä tai ihmistä alentavaa performanssia tai jotain. sen jälkeen tajusin kuinka siisti tuo teatteri oikeasti on ilman minun ennakko jotain… kiitos ja anteeksi

  3. ”tuli ensimmisenä mieleen rikkaat siat katsomassa eläintä tai ihmistä alentavaa performanssia tai jotain.”

    Itseasiassa toimisi vielä paremmin! Ja näitähän on esim. Japanissa! Helsingissäkin oli yksi sushi paikka, jossa sai syödä naisen iholta ruokaa.

Kommenttien lisääminen on estetty.