Mumbain Sininen sammakko

08032101_blog.uncovering.org_blue-frog

Intian Mumbaihin on rakennettu amfiteatterimainen yhdistelmä clubia, ravintolaa ja nauhoitusstudiota. Chris Leen ja Kapil Guptan suunnitteleman Blue Frog -ravintolan ulkoasusta ei ole tietoa, mutta sisältö vaikuttaa varsin erikoiselle.

Blue Frogin ruokapöydät erottava aaltoileva hartsinen reunus rajaa ruokailutilan kabineteiksi ja vaihtaa myös tunnelmallisesti väriä. Mahonkivuorattuihin kabinetteihin mahtuu neljästä kymmeneen ihmistä nauttimaan ruuasta ja musiikista. Jokainen pöytä on sijoitettu hieman eri tasolle, jotta kaikilla olisi yhtäläinen näkyvyys esiintymislavalle ja tanssilattialle.

Blue Frogin pinta-alaa on vaikea arvioida, mutta pöytiä näyttäisi kuvan perusteella olevan lähemmäs kaksikymmentä. En henkilökohtaisesti tiedä Mumbain menomestoista, mutta luulisi tuon olevan erikoinen jopa Intian maisemiin. Kelpaisi kyllä käydä vastaavassa paikassa täällä kotimaassakin.

Lähde.