lrg

Molekyylibiologia saattaa monille olla hankala aihe. Mikäli perusteet eivät ole hallinnassa, niin myöhemmin on taatusti tiedossa ongelmia. Niille, joille käsite ei ole tuttu: molekyylibiologia on biologian osa-alue, joka tutkii ja tarkastelee solujen toimintaa molekyylitasolla.

Tietenkin asiat tuppaavat unohtumaan ja sekoittumaan, jos ne esitetään kuivana 700-sivuisena opuksena, tai nuivan parrakkaan ukon jaarittelemana. Tylsää oppimista vastaan käy The Manga Guide To Molecular Biology!

Kukapa ei haluaisi lukea söpöjen mangatyttöjen seikkailuista ihmiskehon sisällä? Tohtori Masaharu Takemuran kirjoittama ja Sakuran piirtämä mangaopas esittelee kaksi koulutyttöä, Rinin ja Amin, jotka ovat lintsanneet molekyylibiologian tunneilta. Niinpä professori Moro kutsuu heidät erikoiseen kesäkouluun, joka suoritetaan Moron yksityisellä saarella. Saarelle kätkeytyy myös kammottava salaisuus, mutta sen saa selville vasta, kun tarttuu itse opukseen.

Suomalaiset oppikirjat saisivat ottaa tästä mallia! Katsokaa vaikka itse esimerkkisivuista…

Tämän oppaan voi ostaa itselleen O’reillyn verkkokaupasta hinnalla 19,95 dollaria. Lisäksi samasta putiikista on saatavilla sarjan oppaat tietokantoihin, fysiikkaan, laskentaan, tilastotieteeseen sekä sähköön.

Lähde: www.neatorama.com, oreilly.com

Edellinen artikkeliMicrosoft Courier Tablet-tietokone
Seuraava artikkeliUskomaton Wall-E modaus