Microsoft Courier Tablet-tietokone

Miniläppärihuuman pikkuhiljaa tasaantuessa on allekirjoittaneen kaltaisten elektroniikkariippuvaisten pakko löytää uusia päiväunien kohteita ja nyt minusta tuntuu, että seuraava haaveiden kohde on löytynyt. Microsoft on kehittelemässä Courier nimellä kulkevaa tablet-konetta ja jos uutisia on uskominen, on kyseessä jo melko pitkällä oleva prototyyppi.

Courier

Gismodo.com sivusto on saanut kunnian ensimmäisenä julkaista kuvia uutuudesta. Courier toimii käytännössä täysin kahden 7″ kosketusnäytön avulla ja laite avautuu käyttäjän eteen kuin kirja. Laitteen operointi tapahtuu mukana tulevalla kynällä ja tarvittaessa käyttö onnistuu luonnollisesti myös sormin. Esimerkiksi kuvan siirtäminen sivujen välillä tapahtuu yksinkertaisesti ottamalla sormilla kiinni halutusta kuvasta ja liu’uttamalla se haluttuun kohtaan toisella sivulla.

Tablet-PC

Tarkat tekniset tiedot ovat luonnollisesti vielä tässä vaiheessa mysteeri, jolla ruokitaan uteliaiden mielikuvitusta, mutta paljastuksia itse rautapuolesta on odotettavissa todennäköisesti vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Gismodo.com