taikavarpu

Vettä saa nykyään helposti vaikkei sen suurempia erikoiskykyjä tai taikavarpujen käyttöä hallitsekkaan. Mutta mitä jos huomaat eksyneesi asfalttiviidakkoon langattoman verkon tarpeessa?

Ei hätää, sillä Wi-Fi-taikavarpu saapuu avuksesi.

Hollantilainen Mike Thompson on yhdistänyt vanhan “teknologian” uuteen ja suunnitellut tämän Wi-Fi -tekniikalla toimivan langattomien verkkojen paikantimen. Käytännössä siis moderni versio taikavarvusta joka tosin luottaa enemmälti tieteeseen kuin varpua kantavan henkilön paranormaaleihin kykyihin.

Kaivonkatsontaa on tullut yritettyä montakin kertaa apuna jos jonkinlaista tikkua ja varpua, muttei tuloksia sen suuremmin ole syntynyt. Ehkä tällä jopa sitten löytäisikin jotain.

Lähde:blog.makezine.com

Edellinen artikkeliSamsung Jet S8000 kosketusnäyttöpuhelin testissä
Seuraava artikkeliTaiteilijaksi DSi:llä?

7 KOMMENTIT

  1. Langattomien verkkojen salausten yleistyessä varvulla vapaan langattoman verkon löytäminenkin taitaa lähennellä samaa todennäköisyyttä, kuin pajunvarren avulla veden löytyminen. Loistavan hauska konsepti silti!

  2. Erkki Kirjalainen: Ei vaan taida pitää tuo tieto paikkaansa? Löytyyhän ne verkot mutta niitä ei pääse käyttämään…

  3. Jaahas, akismet nielaisee jokaisen kommentin jossa mainitaan tämän blogin ylläpitäjän nimi. Eeli, nostelepa se sieltä takaisin maan pinnalle 🙂

    Jaahas, olitkin nopeampi! 🙂

  4. Mika: ”vapaan langattoman verkon”, eli nimen omaan salaamattomia verkkoja tarkoitin. Tavallisesti nuo halvat wi-fi finderit eivät osaa kertoa onko verkko salattu vai ei.

  5. Putkiaivoni menivät näemmä ihan suoraksi ja luin kommenttisi häjysti. Eli mun sekaus, sähän tarkoitit nimenomaan vapaita. 🙂

  6. tällähän voi etsiä vaikka nettiä, että voi katsella virtuuaalivettä hilavitkuttimesta

Comments are closed.