Matthias Ries: Bottleclip 2

Saksalaiselta Matthias Ries Design Office -suunnittelutoimistolta on tullut uutta muotoilua näytille. Kuvissa näkyvä Bottleclip on yksinkertainen korkki-koukku-yhdistelmä, jolla tavallinen pullo muuttuu käden käänteessä pyöräily-juomapulloksi. Tunnetustihan lähes jokaisessa pullossa on nykyään samanlaiset kierteet, joten pulloklipsu lienee melko universaali. Itseltäni on varastettu pulloteline pyörästä pariinkin otteeseen, joten esimerkiksi juomafirman mainoskampanjana tämä iskisi minulle kuin nakki silmään.

Samainen design-lafka on kehitellyt myös kokoontaittuvan hyllyn ja kankaisen hedelmäkorin. Katsokaapa lähteestä.

Lähde: www.designboom.com

Edellinen artikkeliMichael Jacksonin patentoidut ”Smooth Criminal”-nojakengät
Seuraava artikkeliItalialaismies yritti paeta vankilasta radio-ohjattavan ilmalaivan avulla

13 KOMMENTIT

 1. Ihan nätti keksintö, mutta jos hapotettua juomaa sattuu olemaan matkassa niin se on tuon jälkeen todennäköisesti aika hapotonta.

 2. No eipä hapollista yleensäkkään kauheasti pyörien juomapulloissa pidetä tai urheilujuomana käytetä.

 3. Todella hieno keksintö! Yksi teline käy kaikille limu / lähdevesipulloille.

 4. Vähän epäilyttää tuon virityksen kestävyys. Tärinä saattaa avata kierteet pikkuhiljaa ja täyden pullon massa on sen verran suuri, että heiluminen saattaa irrottaa tai jopa rikkoa pidikkeen.

  Sinänsä idea on hieno ja pienellä jatkokehityksellä tuosta voisi saada kätevän ja edullisen telineen ihan jokapäiväiseen käyttöönkin.

 5. On aina nerokasta keksiä (rahallisestikkin)… Jotain uutta edullista/käyttökelpoista sellaiseen laitteeseen, mikä löytyy melkein kaikilta. (Ja rahantuloa ei voi estää) 😉

 6. turha maksaa tollasesta… tavan korkin vaa pistää siihen ja ruuvin vetäsee läpi suoraa runkoon

 7. Tuo klipsi tosin ei ole mitenkään universaali ja esim. minun pyötääni se sopisi, toisin kuin tavallinen juomapulloteline joka sopii mihin vaan.

 8. Ihan hieno keksintö, mutta mihinkäs tuon virittää, kun ei ole tuota vaakasuoraa tankoa fillarissa..? Ohjaustankoon..?

 9. Tämä nyt on vähän tällaista designia designin vuoksi. Yhtä hyvin tuon pullon kuljettaisi repussa tai pyörän korissa, koska tuosta sitä ei ajon aikana saa irti ilman onnettomuusriskiä. Ja se ajon aikana tapahtuva nesteyttäminen on kuitenkin perinteisten pullotelineiden ja niihin sopivien pullojen idea.

Kommenttien lisääminen on estetty.