rc_ilmalaiva_vankilapako_01

Tässä tarina sen verran elegantista vankilapaon yrityksestä, että melkeimpä käy sääliksi pakoa kaavailleen italialaismiehen epäonnea. Espanjalaisvankilassa tuomiotaan kärsimässä oleva Italialaismies nimeltään Giulio B.  yritti hiljattain vankilapakoa radio-ohjattavan ilmalaivan avustuksella. Vankilan vartijat ehtivät kuitenkin bongata vankilan lähistöllä leijailevan ilmalaivan hyvissä ajoin, ennen kuin tämä ehti toimittaa pakovälineiksi kaavailtuja kiipeilyvälineitä vankilan muurien sisälle ja näin pakoyritys epäonnistui.

Hilavitkuttimen toimitus antaa kuitenkin täydet pisteet luovasta pakosuunnitelmasta!

Lähde: hobbymedia.it (käännetty englanniksi googlella)

Edellinen artikkeliMatthias Ries Design Office: Bottleclip
Seuraava artikkeliViimein on saatu pizza-uuni autoon: Porta-Pizza Oven

7 KOMMENTIT

  1. Hieno yritys sinänsä, mutta hän olisi voinut pyytää jotain nopeampaa laitetta kuin ilmalaivaa. Esim: Klassinen helikopteri pako.
    (Kuvasta päätellen vartijoilla ei ollut mitään ongelmaa huomata sitä, koska tuosta päätellen se on valtava)

  2. Niin tarkoitushan ei ollutkaan paeta tuolla ilmalaivalla(kantavuus max. muutaman kilon luokkaa), vaan ainoastaan hankkia ne pakovälineet sinne vankilan muurien sisäpuolelle. Vaikka tuon koko onkin melko silmiinpistävä, niin on se kai silti yön pimeydessä huomaamattomampi kuin joku helikopteri..

    Aikas jännä juoni joka tapauksessa, eihän tällaisia usein tosielämässä taida tapahtua..

  3. Kyllä tuon yön pimeydessäkin helposti huomaa, kun on vitivalkoinen…
    Jos sen sijaan ois musta, niin voi olla huomaamaton.

  4. kertoisiko joku vielä mitä ihmettä kirjoittaja koittaa tässä kertoa? mies koitti paeta vankilaan kiipeilytarvikkeiden kanssa wtf?

Kommenttien lisääminen on estetty.