jaakaappi_tolkki_01
Vaikka kaiken maailman USB-minijääkaappeja löytyy marketeista ja halpahalleista pilvin pimein, niin tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö minijääkaappia voisi tehdä myös itse. Näin tämänkertaisen projektin takana oleva Valtteri M. itse kertoo valmistamastaan yhden tölkin jääkaapista:

Olen ideoinut ja toteuttanut itse sopivan hilavitkuttimen ideablogiin, nimittäin yhden tölkin jääkaapin.

Kyseessä on yhdelle tölkille tarkoitettu jääkaappi, jonka kuoret on tehty pellistä ja sisusta on vuorattu styroksilla sekä kuumaliimalla, jottei kylmyys pääse harakoille. Kaappia kylmentää vanhasta tietokoneesta otettu jäähdytys-siili jonka läpi puhaltaa kylmää ilmaa 9V patterista virtansa saava tietokoneen tuuletin. Jääkaappi pitää limun kylmänä ja myös kylmettää sitä, Todistetusti.

Loistava kapistus hellepäivänä pihatöitä tehdessä!

jaakaappi_tolkki_02

Edellinen artikkeliSungho Lee: LED clip
Seuraava artikkeliThe Outlet Wall on idea töpseliseinästä