CD-levy-lerppu

Pari päivää sitten esittelimme täällä Hilavitkuttimessa erikoisen korppu-cd:n. Artikkelin yhteydessä keskusteltiin kalliista hinnasta, levyn mahdollisesta tärinästä sekä todennäköisestä dvd-levyjen poistumisesta kun Blu-ray valtaa alaa. Lerppu on tuo meille kaikille niin rakas ja nostalginen tallennusmuoto, jonka useimmat muistanevat Commodore 64:sta. Muistan, että joskus oli isompiakin lerppuja, sellaisia n. 25 cm:n levyisiä. Kenties ne olivat pienempiä, sillä olin silloin lapsi.

Adam Faja suunnitteli yksinkertaisen ja tyylikkään cd-levykotelon. lerppu avattiin reunasta ja cd-lecy pujotettiin sisälle. Nimiketarraan sitten levyn tiedot ja mukaan paperilappu, jossa listataan kappaleet. Hieno.

Lähde: likecool.com

Edellinen artikkeliFrench Fry Coated Hot Dog On a Stick: Ranskalainen ranskis-hodari tikussa resepti
Seuraava artikkeliCurrykylpy auttaa kokemaan, miltä kanasta tuntuu keitossa

11 KOMMENTIT

  1. Joo, olis vaan ollut, KÖYHÄ EI SAA NAUTTIA ELÄMÄSTÄ !, oli siis tyydyttävä C-kasetteihin…

  2. Itsellä on iso kasa CD-levyjä laitettuna lerppukoteloon, siis vastaavaan kovaan neliskanttiseen muovikoppaan kuin missä korppuja säilytetään. Ainoastaan isompi ja täynnä noita alemmassa kuvassakin näkyviä paperisia suojia.

  3. Surkee yks puolinen lerppu. Olis leikannu sen toisen kolon niin olis ollu ”aidompi”. Ainakin ite tuli joka lerpusta tehtyä kaks puolisia.

  4. Ne isot lerput olivat 8 tuumaisia. Minulla on yksi sellainen jossakin varaston perukoilla jemmassa…

  5. Pyhäinhäväistys!
    En ainakaan meinaa tuhota ainuttakaan nostalgista lerppua tälläseen.

  6. Seen this before, but at least IT WAS IN ENGLISH, THE BEST LANGUAGE IN THE WORLD!

Comments are closed.