Live Luggage tuo markkinoille tänään, 26. kesäkuuta sähköavusteisen trolleyn eli Self Powered Luggagen. Matkalaukussa on 12V NiMH ladattava akku, jonka ruokkima moottori avustaa pyörien pyörimisessä kun laukun kahvasta pidetään kiinni ja laukkua kallistetaan.

Trolley painaa 10,6kg, joka on n. 3kg enemmän kuin tavallinen matkalaukku. Sähköapu riittää yhdellä latauksella 2,4km matkan 32kg kuormalla. Tämä riittänee hyvin normaaleissa matkustusolosuhteissa. Paljon kehitystyötä on ilmeisesti jouduttu tekemään, jotta matkalaukku vastaisi lentokoneturvallisuuden vaatimuksia. Hinta on kenties hieman korkea, 1365 dollaria, mutta jos rahoista riittää, niin varmasti hyödyllinen investointi monelle.

Lähde: liveluggage.com (via www.engadget.com)

Edellinen artikkeliRadioaktiivista suklaata vuodelta 1931
Seuraava artikkeliMP3 Mini Amp Speaker näyttää hyvältä ainakin kuvassa

8 KOMMENTIT

  1. Ilmeisesti se suuri idea tässä on ”anti-gravity”… Laukku tasapainottaa painopisteensä automaattisesti pyörien päälle.

  2. Ompa täysin turha vekotin. eihän jo rullilla oleva lentolaukku paina siinä perässä/sivulla yhtään mitään ja matkat kuitenkin yleensä lyhkäisiä.

  3. 2.4km on kyllä aika pieni määrä lentokentillä seikkaillessa. Toisaalta, laukun koko on semmoinen, ettei se taida ”ihan” mennä läpi käsimatkatavarana 🙂

  4. Jos ei jaksa kantaa ees omaa lentokonelaukkuaan niin miks ees matkustaa…

  5. Säälittävää jos ei jaksa omaa laukkuaan kuljettaa. Olisko vika siinä että pitää koko omaisuus kuljettaa mukanaan? Sitä kun näkee aika paljon lentokentillä.

    Tosimies kantaa laukkunsa, ei vedä sitä perässä eikä todellakaan käytä sähköistä itsevetävää laukkua 😉

  6. Tosimiehellä ei taida olla laukku täynnä kultaharkkoja mitä vaaditaan että olisi rahaa tälläseen turhuuteen. 😛

Kommenttien lisääminen on estetty.