I-O Data: mininäppäimistö kännykkään

Ensin katsoin, että onpas joku ollut fiksu ja viimeinkin kehittänyt tietokonenäppiksen, jossa ei ole yhtäkään turhaa nappulaa. Vieläkin ihmetyttää, miksi jokaiseen näppikseen täytyy tunkea funktionäppäimet, pauset, printscreenit, scrolllockit sun muut. Kursorit vielä ymmärrän. Tämä I-O Datan suunnittelema näppis on kuitenkin suunnattu kännyköille ja se hyödyntää Bluetooth-liitäntää.

Voisi tälle olla käyttöä, nyt kun kännyköiden näytötkin ovat jo melko suuria. Muistanette vielä Ericssonin mininäppiksen, joka kytkettiin kännykän alaosaan. Se taisi flopata parissa vuodessa. Tässä näppiksessä on mielestäni rutkasti enemmän potentiaalia. Hinnasta tai saannista ei ole tietoa.

Lähde: www.pocket-lint.co.uk

Edellinen artikkeliThanko tuo markkinoille aurinkokenno -mp4-soittimen
Seuraava artikkeliKäsijakoavain

11 KOMMENTIT

  1. ihmetyttää jos et ole vielä keksinyt käyttöä näppäimistön ”turhille” näppäimille

  2. minulla kanssa on E61 ja hyvä on ku vertaa tavallisiin kännyköihin mutta ei se oikeaa näppistä kyllä hakkaa käytettävyydessä.

    asiaan: Nokialla on ollut jo kauan myynnissä bluetooth yhteyden yli kännyköissä toimiva näppäimistö:

    http://www.nokia.fi/su-8w

  3. Ainakin Applen vanhemman (valkoinen lankku) bt-näppiksen sai S60-kännykkään toimimaan asentamalla jonkun ilmaisajurin.

  4. Joo, voin vahvistaa että Applen valkoinen lankku ainakin toimii S60-hupelimissa ihan mainiosti, osassa nokian bt-näppisajureilla, osassa suoraan.

Comments are closed.