Thanko tuo markkinoille aurinkokenno -mp4-soittimen

Kesä tulee ja aurinko paistaa yötä päivää. Nyt on siis sopiva hetki hyödyntää tuota kaikille ilmaista fuusiovoimalaa. Thankon uusi mp4-soitin latautuu suorassa auringonvalossa tunnin verran. Tämä latinki kestää 35 minuuttia musiikin kuuntelua tai 15 minuuttia videota.

Laitteessa on 4Gt muisti ja monipuoliset ominaisuudet: MP3-, WMA- ja WAV-äänitiedostojen toisto, AVI-, RM-, MPG-, VOB-, DAT- ja RMVB-videotiedostojen toisto, ääninauhuri, fm-radio, pelejä, 2-tuumainen TFT-näyttö ja microSD-muistikorttipaikka. Hintaa 95 dollaria. Kenties nämä aurinkokennolaitteet jossain vaiheessa valtaavat markkinat.

Lähde: www.crunchgear.com

Edellinen artikkeliTaittele lautasellesi paperipihvi
Seuraava artikkeliI-O Data: mininäppäimistö kännykkään

3 KOMMENTIT

  1. Miten nää kiinalaiset elektroniikkatuotteet saadaankin näyttämään niin muovisilta näissä mainoksissa? Tai sit ne on noi kirkkaat värit..

  2. tansq: se johtuu siitä, että ne ovat oikeastikin aika muovisen tuntuisia. Tämä ei edes mielestäni näytä niistä kaikkein muovisimmilta tosin! Akkukesto saisi kyllä tosiaan olla pidempi ja latausaika lyhyempi että tuollaisella olisi oikeasti jotakin saumaa tulla suosituksi.

Comments are closed.