Langaton kamera ja videosilmikko -yhdistelmä radio-ohjattaviin lentokoneisiin

Tässä ehkäpä siistein mahdollinen lisälaite radio-ohjattavien lentokoneiden harrastajalle. Radio-ohjattavan lennokin lisälaite nimeltään ”Pilot View Realtime First Person Video system” on mihiin tahansa lennokkiin liitettävä pieni videokamera, joka lähettää maan pinnalle live-videota settiin mukaan kuuluvan videosilmikon ruudulle. Näin lennokin lennättäjän on mahdollista päästä lähemmäs pilvien halki viielttämisen tunnetta, kuin mitenkään muuten maanpinnalta jalkojaan nostamatta.

Tätä kiehtovaa täydellistä videosilmikkosettiä on tulossa myyntiin toukokuun alusta lähtien hintaan $550.

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliTulppaaneja Hollannissa
Seuraava artikkeliTivoli Audio esitteli Tivoli NetWorks internet-radion

9 KOMMENTIT

 1. Itse voi ostaa kaupasta langattoman pienkameran ja silmikon erikseen paljon halvemmalla. Näytön saa alle 100 eurolla. Langattomat kamerat 100 ylöspäin. Itse kesäisin harrastan kauko ohjattavia helikoptereita, joten tuollainen lisä olisi varmaan hupia jos hinta olis halvempi.

 2. on näitä projekteja tullut ennekin vastaan mutta tämä on ensimmäinen kaupallinen sovellus.

  itse laitoin yhteen koneeseen langattoman kameran mutta se projekti jäi vähän kesken ku se kone oli rakennettu alitehoiseksi ja lopulta piti alkaa karsimaan kaikkea härpäkettä pois (puhallinkone).

  sitten kun saan tuommoisen silmikon hankittua itselleni niin super cubiin voisin sen nakata ja lähteä vähän ”lentelemään”. yllättävän hyvälaatuinen kuva $89 hintaiseksi kameraksi ja äänetkin on mukana (surinaa jos haluaa kuunnella, kun ei siellä ylhäällä muuta kuultavaa ole).

 3. Tuollainenhan olisi kyllä oikeasti hieno, jos vaan kuvanlaatu ja kantomatka on mistään kotoisin. Ja videosilmikko sellainen ettei se aiheuta päänsärkyä heti 5 minuutin käytön jälkeen.

 4. Koulun kentällä joku kesä sitten kaksi tyyppiä taisteli hippaa ilmassa kaukoohjattavilla mini helikoptereilla ja oli törkeän hauskan näköstä kun ottivat osuumaa. Ihme kyllä koneet eivät hajonneet vaikka tulivatkin maahan kovalla vauhdilla alas.

 5. Youtubessa tuli kerran vastaan video lentokoneesta jossa oli 3D kamera (en tiedä parempaa nimitystä tälle)

 6. Eräs kanadalainen harrastaja on rakentanut ”virtuaalikypärä” -systeemin omaan lennokkiinsa, joka tarkoittaa että pilotti voi myös käännellä päätään, ja lennokissa oleva kamera kääntyy sen mukaisesti. Virtuaalipilottivaikutelma on täydellinen.

  http://hight3ch.com/post/airplane-toy-feel-like-a-pilot/

  Tällaisia ei vielä saa kaupasta. Tuosta voisi jo Yhdysvaltain armeijakin olla kiinnostunut. =)

 7. Itseasiassa taroitin kommentillani juuri tuota videota.. Ei vaan ollut semmoinen kuin muistin

Kommenttien lisääminen on estetty.