DNA-isyystesti apteekin hyllyltä

Kuten eräässä blogissa oivaltavasti todettiin, nyt saa helposti testattua dna-testillä isän, mutta miksei meillä olisi sen sijaan vaikkapa rintasyöpätestiä. Rite Aid ja Meijer tarjoavat testauspaketin, johon kuuluu näytteenottovälineet. Posken sisäpinnalta otetaan näyte oletetulta isältä, lapselta sekä biologiselta äidiltä.

Näytteet lähetetään laboratorioon tutkittavaksi ja testin tulokset saadaan 3-5 työpäivässä. Tuloksen näkee valinnan mukaan joko webissä tai puhelimen välityksellä. Myös paperiversion voi tilata. Testipaketti maksaa $29,99 ja laboratoriokulut $119,00.

Lähde: www.dnatesting.com

Edellinen artikkeliItalialainen uhrinsa hypnotisoiva myymälävaras
Seuraava artikkeliRastaluurit

1 KOMMENTTI

  1. $150 ei ole mikään kohtuuton hinta mielestäni DNA testille (ellei sitten tarvitse jatkuvasti selvitellä sukulaisuus suhteitaan), tietty voi olla että todelliset laboratorio kulut jäävät reilusti alle tuon summan, mutta kuinka monessa paikassa näitä voit teettää halvemmalla?

  2. vielä kun keksittäisiin jokin keinon millä ei saisi valtavaa perheriitaa kun tulee kaupasta kotia ”hei kulta haluan tehdä dna testin että onko lapsemme oikeasti minun – ostin tälläsen näppärän pakkauksen” :P..

  3. Vainoharhaiset isit käyvät yöllä nukkuvan äidin ja lapsen suusta nappaamasta dna:t ja pistää labraan postia 😛

  4. On kyllä aika hyvä. Lähteepähän ainakin suurimmat syvälliset epäilykset asiasta, kun on jotain mustaa valkoisella eikä ole vain toisen puheiden varassa tai lainsäädöksien armoilla.