hypnoosi_varas.jpg

Italian poliisi on julkaissut videonauhan, jolla esiintyy uhrinsa ilmeisesti hypnotisoiva myymälävaras. Ryöstön uhreiksi joutuneet, myymälöissä töissä olleet kassahenkilöt eivät muista ryöstön tapahtumista muuta, kuin että kassalle saapunut henkilö on kehottanut heitä ”katsomaan syvälle silmiinsä”. Tämän jälkeen henkilöt ovat havahtuneet vasta siinä vaiheessa, kun varas ja rahat ovatkin jo tipotiessään. Turvakamerafilmiltä kuitenkin näkyy, että kassalla töissä ollut henkilö on itse antanut rahat ryövärille.

Turvakameralle tallentunut hypnoosiryöstö löytyy katsottavaksi osoitteesta news.bbc.co.uk

Edellinen artikkeliKiina pyrkii kontrolloimaan säätä olympialaisten aikana
Seuraava artikkeliDNA-isyystesti apteekin hyllyltä

1 KOMMENTTI

  1. Vois käydä hyvä flaksi lauantaina ravintolassa, missä noita hypnotisointi kursseja järjestetään ?

  2. Olenkin jo kyllästynyt pelaamaan noiden silmätippa kannujen kanssa radalla, heti kirjastoon lainaamaan hypnotisointi kirjallisuutta.

  3. eihän ihmisiä silmiin katsomalla todellissuudessa hypnotisoida! sarjakuvissa kyllä mutta ei todellisuudessa!

  4. hahahaha.. aika hyvin suuniteltu juttu :D:D pieni epäilys että myyjä ja ”hypnotisoija” ovat tehneet pienen juonen, kavaltaakseen rahaa :D:D:D WAKE UP 😀

  5. Kyse on ymmärtääkseni suggestiosta. Kyseessä voi olla huijaus, varsinkin noissa olosuhteissa ja noin nopeasti tapahtuvana. Luulisin että tarvitaan enemmän aikaa, rauhallinen keskeytymätön tilanne ja sopivan herkkä uhri. Itse asia, suggestio, on kyllä vahva ja toimiva väline osaavissa käsissä. Jokainen on varmaan itse suggestiolla kerännyt rohkeutta tai rentoutunut.