Rastaluurit

Esitteen mukaan näillä pääsee ilmaisemaan sisäistä rastaansa. Vaatinee kuitenkin myös ulkoiset rastat, jotta nämä istuvat päähän. Haile Selassieta pääsee kunnioittamaan vasemmalta oikealle 70, 61 tai 25 eurolla.

Lähde: www.skullcandy.eu (flashia ja musiikkia)

Edellinen artikkeliDNA-isyystesti apteekin hyllyltä
Seuraava artikkeliDieseliltä muotikello OLED-näytöllä

1 KOMMENTTI

 1. Iha jees kuulokkeet mut ekat meni 2kk paskaks mut nyt toiminu iha jees.

 2. Ei sitä ihan kaikkea kuraa saa myydyksi vain sutaisemalla parit väri raidat koteloon, jos oikeesti haluaa kuunnella musiikkia kuulokkeilla hankkikoot Stax Lambdat. Staxit korvilla ja hyvää musaa soittamalla kuulokkeet ikäänkuin häviävät ja koet olevasi orkesterin edessä, toisin kuin tavallisilla markettikuulokkeilla jolloin musiikki tuntuu soivan kuuntelijan pään sisällä ja kalloa alkaa pian kiristää.
  Staxeilla kuunnellessa musiikki tosiaan tuntuu tulevan kuuntelijan edestä, tämä tosin on itse kokeiltava sillä kuuntelijan korvien ja kallon muoto vaihtelee joka aiheuttaa omia värittymiä ääneen.
  Koskaan ei kuulokkeita tulisi hankkia pelkästään sen perusteella miltä ne näyttävät vaan ostotilanteessa täytyisi kuulokkeita päästä kuuntelemaan omalla lempi musiikillaan. Kuulokkeiden osto ei käytännössä eroa saappaiden hankinnasta, joita täytyy voida sovittaa ennen lopullista hankintapäätöstä.

  http://blog1.musicfield.jp/du_ak/archives/srs4040.jpg

 3. Oman kokemuksen mukaan, kallokarkeissa on ihan hyvä äänenlaatu, mutta ei se nyt varmaan millekkään hifisteille kelpaakkaan.

 4. RedBaron, nyt kun pääsit pätemästä niin pakko vain päteä takaisin ettei kaikille se musiikki ole vain ääniaaltoja ilmassa, vaan se fiilis minkä musiikista saa. Tähän tulokseen päästään myös ”halppis” kuulokkeilla, enkä tunne ketään kuka olisi valmis sijoittamaan hyviin kuulokkeisiin niin paljon enemmän pätäkkää, vaikka heitäkin toki löytyy.

 5. Itsella samanlaiset, tosin eriväreillä.
  Voin sanoa, että bassotoisto on ihan karmea ja en suosittele kuulokkeita kenellekkään.Paremmat kuulokkeet saat 40-50€ ja ne ovat klassiset kossin portaprot.

 6. mitkäs nuo kaikista vasemman puoleisimmat mallit mahtaa olla kun ei mistään löytynyt?

 7. Kuuloaisti on ihmisen yhdestä tärkeimmistä aisteista jonka avulla voi myös nautiskella mieluista musaa kuunnellen, samalla tämä herättää aivoissa sellaisia tuntemuksia joita tavallisessa arjessa ei koe. Musiikin rauhoittavasta vaikutuksesta on erinomaisia kokemuksia opiskeluajoilta jolloin tentteihin lukiessani annoin Stax-kuulokkeitteni pedata aivoni sopivaan luku tilaan uuden datan varastoinnin alustamiseksi. Jos verrataan käytettävää rahamäärää tavanomaiseen kaijutin settiin saa kuulokkeisiin sijoitetulla rahalla paremman laatu/hyötysuhteen kuin mitä saisi saman rahan sijoituksella kaijuttimiin. Lisäksi tulee muistaa että kaijuttimet vaativat toimiakseen myöskin kuuntelutilan joka tulisi myös laskea mukaan.
  Jos sijoitan 2K euroa kuulokkeisiin joutuisin sijoittamaan vastaavan tasoiseen äänentoistoon kykenevään kaijutin settiin yli 10K euroa. Ja tämän lisäksi kuulokekuuntelua voi harrastaa ilman että lähistöllä olevat kanssa eläjät siitä häiriintyisivät vaikka koko yön, silloin kun muut haluavat nukkua. Tätä mahdollisuutta ei kaijuttimia kuunneltaessa ole ilman että se aiheuttaisi merkittävää hellasäröä.

  Tässä linkki STAX-kuulokkeiden hinnastoon:
  http://www.audelec.fi/hinnastot/Stax%20HINNASTO%201.8.2006.pdf

  Päätevahvistin adapterin voi rakentaa itsekkin jolloin saadaan säästettyä jopa 500 euron verran hilloa.

 8. Hmm, eikai RedBaronilla oo liikaa rahaa? Noi Skullcandyt on kyl ainaki mun mieleen, reggaeta lähinnä kuuntelen.

 9. Tilasin jo! Suunnitelmissa oli Skullcandyn kuulokkeet joka tapauksessa, joten tämä tieto lukitsi päätöksen. Rastavärit, kyllä kiitos 🙂

 10. On SkullCandeissä hyvä ääni ja jos ei perus basso kelpaa (Minulle kelpaa) niin ostakaa Skullcrusherit sisään intekroitu basswoofer AA paristoilla varmasti kelpaa. Ja ei varmasti perus PortaProt ole paremmat. (KOSSilla on hyviä plugeja)

 11. Niin ja noi Staxit on kyllä hirveän rumia. Ei nuo päässä ihan kaikkialla kulje. Vaikka ulkonäkö ei paljoa merkitsekkään