profiili_piirakka.gif

Teimme sivuille toissa viikolla, eli viikolla 7 profiilimittauksen, jolla selvitettiin sivuilla vierailevien profiilia. Samalla viikolla sivuilla oli myöskin ensimmäistä kertaa käytössä TNS Gallupin TNS Metrix -kävijämäärämittaus. Tässä siis tietoa kävijämittausten tuloksista.

Kyselyn perusteella, johon vastasi yhteensä 997 henkilöä, Hilavitkutin.com sivuilla vierailevista 92,47% on miehiä ja 80,5% vierailijoista 15-34-vuotiaita. Pääosa kävijöistä on siis selkeästi nuoria mieshenkilöitä.

Mittauksesta selvisi myöskin muiden muassa, että suurin osa ihmisistä vierailee sivuilla kotoa käsin, käy sivuilla vähintään kerran päivässä, ja että 80% kävijöistä harrastaa Internetin ajanvietekäyttöä. Ilahduttavaa oli tietenkin myös saada niin paljon positiivista palautetta mittauksen vapaamuotoisessa palautteessa! Profiilimittauksen koko tulokset löytyvät tarkasteltavaksi tämän linkin takaa.

Samalla viikolla toteutetun TNS Metrix kävijämäärämittauksen perusteella sivuilla oli viikon aikana yhteensä 23 539 uniikkia vierailijaa. Vierailuja oli puolestaan yhteensä 50 429 ja sivulatauksia 134 652 . Vierailuista 97.2% tehtiin Suomesta käsin.

Eli ei sitten muuta, kuin suuri kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille vaivannäöstä!

Edellinen artikkeliKeskiaikainen poljettava maailmanpyörä
Seuraava artikkeliRistinollaa paahtoleivällä