The AquaFit® 19 Dual Temp on jumppaporeallas

Uiminen on tunnetusti monipuolisesti lihaksia vahvistava urheilukeino. Liekö myös vaikutusta sillä, että vedessä ei voi hikoilla. AquaFit 19 Dual Temp on suunniteltu lihastreeniin vedessä. Tämä kuuden hengen, 23 poresuuttiminen, 6500 litran, 5,8 metrin mittainen poreamme tarjoaa useita erilaisia treenejä ja ominaisuuksia.

Veden lämpötila voidaan säätää toisessa päässä treenille sopivaksi ja toisessa päässä rentoutumiseen. Koko vartalon treeniin sopii paikallaan uiminen, soutaminen vahvistaa ylävartalon lihaksia, sydänlihasta vahvistaa vedenalainen hölkkä. Poresuuttimet hierovat suorituksen jälkeen.

Lähde: www.aquaticfitnesssystems.com

Edellinen artikkeliPietarilainen yhden miehen sukellusvene
Seuraava artikkeliPolaroid lopettaa Polaroidin

1 KOMMENTTI

  1. Eikös sitä vedessä hikoile aivan samoin kuin kuivalla maallakin. Vesi vain huuhtoo hien pois samantien niin tuntuu siltä ettei hikoile =|

  2. Luulisi ihmisen hikoilevan vedessäkin, jos hieman vaivautuu liikkumaan. Kaiken sen veden seassa hiki ei vain tunnu missään.

    Pidemmän ajan olen ammeesta haaveillut, mutta ehkä jätän väliin tällä kertaa.

  3. Typerin uima-allaskonsepti ikinä. Ehkä olisi parempi hankkia vaikka soutukone, normi uima-allas ja poreallas erillisinä. Henkilöllä joka hankkii tuollaisen olisi varmasti tilaa ja varaa myös erillisiin toteutuksiin. Firmoille ja saleille erilliset ratkaisut ovatkin ainoat mahdolliset..

  4. Ite oon sitä mieltä, että ei hikoile. Koska hikoiluhan jäähdyttää ihoa, kun hiki haihtuu iholta. Vedessähän se ei minnekkään haihdu siitä ja ei siellä tule olo kuumaksi, jos vain on sopivalla tasolla veden lämpötila.

  5. Hikoilemattomuutta puoltaa mielestäni myös se, että ainakin mulla _aina_ uidessa rupeaa kusettaan niin pirusti. Liekö syynä se, että ylimääräinen neste ei pääse pois ihon kautta -> virtsaa kehittyy nopeammin.