Pietarilainen yhden miehen sukellusvene

Hieman epäilyttää tämän ruotsalaisen sivuston nimi (baraskit.se), mutta kirjoitetaan nyt kuitenkin tästä yhden miehen sukellusveneestä. Pietarilainen mies rakensi itse tiettävästi Venäjän pienimmän sukellusveneen mitä ilmeisimmin matkustustarkoituksiin. Hän aikoo matkailla Pietarista Helsinkiin ilman välipysähdystä neljän solmun nopeudella (n. 7km/h). Saattaa tulla kylmät paikat tähän aikaan vuodesta.

Lähde: www.baraskit.se

Edellinen artikkeliPlextor esittelee Blu-ray / HD DVD -yhdistelmäaseman
Seuraava artikkeliThe AquaFit® 19 Dual Temp on jumppaporeallas

1 KOMMENTTI

 1. Milläs tuo kulkee? Polkemallako? Tuon kokoiseen kippoon ei mahdu tarpeeksi löpöä kyytiin noin pitkälle matkalle. Puhumattakaan hapesta jota vaatii kuskin lisäksi moottori. Oletuksena nyt että tuossa on polttomoottori eikä reaktoria 😛

 2. teoriassa näppärämpi insinööri pakkaa mukaan kompuran jolla voi kompressoida ilmaa pariin-kolmeen happisäiliöön oikeaa sukellusta varten ja samalla kompuralla sitten voimansiirrolla kulkee vene sukelluksissa. tosin moottori päällä oikeasti sukelluksissa tuo ai ainakaan kovin kauaa kulje jos pakokaasujen poistosta ei ole huolehdittu.

  lasikuidusta tehdyn näköinen (linkin kuvat), epäilen että paljoa yli 3 metriä syvemmälle tuolla sukelletaan, tai sitten sukelluksesta tulee pysyvä tila 😛

  hieno se kuitenkin on ja periaatteessa voisi oikeastikkin toimia 😀

 3. prkl tuo on kopioinu tuon Aku Ankasta! siinä aku lainas tuommosta joltain tyypiltä ja huijas sillä sitten ankanpoikia uintikilpailussa, oli nimittäin aikalailla samanlainen =)

 4. Voihan tuo sukellusvene käyttää snorkkelia, jonka kautta se saisi happea. Mutta mysteeri on, onko siinä lämmitystä kuskille, ja tarpeeksi löpöä.

 5. Haluaako tuo kaveri toistaa saman kohtalon kuin Dominick Arduin joka katosi pohjoisnavalle -04, tuollaisella venellä kun lähtee itämerelle seilaamaan ja joutuu öljytankkerin alle ja lopuksi potkurien silpomaksi.
  Pakoon et pääse kun nopeus ei riitä eikä tankkerin komentosillalta ole minkäänlaisia mahdollisuuksia havaita tuollaista ämpärin kokoista objektia merellä.
  Suosittelen kaverille että rahtaa veneensä rekalla koleraaltaaseen ja ottaa maksun alukseen sisään haluavilta, niin säilyy juttuja kerrottavaksi jälkipolvelle.

 6. Minusta tuntuu, että taitaa jäädä tekemättä tuokin temppu, ellei sitten huvita tehdä eksoottista itsemurhaa. Hänellä tuskin riittäisi polttoainekkaan noin pitkälle matkaa. Puhumattakaan unen tarpeesta, mitäs teet kun on pakko nukkuakin jossain vaiheessa, ja varapilottia ei löydy? Ja sitten vielä juomavesi, ruoka, lämmitys, hapensaanti, liiallisen hiilidioksidin poisto, ja varmasti moni muukin asia mättää nyt tuossa.