Gangsterin munakas on aseen muotoinen

Gun Egg Fryers -paistinpannut ovat nimensä mukaisesti aseiden muotoisia. Haluaako sitten Uzin vai 457:n aamiaisekseen, riippuu varmasti paljon henkilöstä. Hauska idea.

Lähde: www.urbantrendhk.com

Edellinen artikkeliNumark TTi siirtää vinyylit suoraan iPodiin
Seuraava artikkeliOhuempi kuin iPhone

1 KOMMENTTI

 1. Nuo ovat vain muotteja jotka laitetaan sinne pannuun.
  Hauska idea kuitenkin.

 2. Jutun otsikon lukiessani luulin itse paistinpannun olevan tappoaseen muotoinen mutta tarkempi tutkiminen paljastuikin tuon olevan eräänlaisen sabluunan joka asetetaan paistoalustalle, mahtaako kenenkään paistinpannu olla riittävän tasainen tuohon tarkoitukseen. Itse ainakin haluaisin maistaa pumppuhaulikon muotoita omelettia jonka paistamiseen vaaditaan täyskokoinen paistolevy jonka päälle tuollainen muotti mahtuisi. Saisipahan päivänsä aloittaa tuhomalla maailman asevarustelun mukanaan tuomaa kapasiteettia, jonka jälkeen voisikin alkaa suunnittelemaan ydinasevaltioiden aseriisunta ohjelman laajentamis pyrkimyksiä.

 3. Tarkoitukseen kelpaa myös tavallinen piparimuotti, jollaisilla on meillä joskus paistettukin munia. Jos kokeilette niin ottakaahan jotkut pihdit siihen lähettyville että voitte ottaa muotin pois kun omeletti on valmis. Lasta ei yleensä suostu kovin helposti sujahtamaan muotin reunan ali.

 4. Itse ottaisin Uzin 😀
  Heikkinen, minkäsmuotoisilla muoteilla oot munaa paistannu? Ja mistä oot saanu tarpeeks isokokoisen tähä tarkotukseen? 🙂

 5. Kaupasta ostin. Sellainen hieno kuplavolkkarin mallinen oli toinen, noin 12cm pitkä ja toinen oli ihan piparin mallinen, halkaisijaltaan kymmensenttinen. Eli kyllä siihen mahtuu munakin. Tosin niistä on aikaa useampia vuosia..

 6. Kuinkahan moni pikkugangsteri haluaa munaa aamuisin, noin edelliseen kommenttiin viitaten.

 7. Minulle tuli myös tuo piparijuttu mieleen. Sikäli kun nuo todellakin ovat tavallaan piparkakkumuotteja, mitä sanoo teflonpannu metallisesta muotista? Saattanee tykätä hyttyrää…