Luottokortin kokoinen mikroskooppi

Koskaan ei tiedä, milloin olisi käyttöä mikroskoopille. Tämän vuoksi onkin hyvä kantaa aina taskussa mukana luottokortin kokoista kertakäyttömikroskooppia. Kuvassa esitellyn kaltaisia, mainiosti taskuun sopivia luottokorttimikroskooppeja on saatavilla joko 500-, tai 1000-kertaisella suurennuksella. Laitetta kauppaavan verkkokaupan kotisivuilla ehdotettuja käyttökohteita mikroskoopille ovat mm. verikokeiden tekeminen, hiuksien kuivuuden tarkistaminen, mikro-organismien tutkaileminen, tai vaikkapa sperman laadun tarkastaminen. Mahdollisuudet ovat siis käytännössä rajattomat!

Luottokorttimikroskooppeja on saatavilla Killian-Nakamura verkkokaupasta hintaan $89 / viiden kappaleen pakkaus.

Edellinen artikkeliHandpresso kahvinkeitin valmistaa tuoreen pressokahvin tien päällä
Seuraava artikkeliHeckler Design OneLessDesk, tyylikkyyttä Macille