Rannekorun näköinen Philippe Starck kello

Edelleen tänä päivänäkin tuntuu olevan kyseenalaista, onko perinteiselle miehelle sopivaa käyttää kalvosinnappien ja vihkisormuksen ohella koruja. Kellovalmistaja Fossil yhdessä tähtimuotoilija Philippe Starckin kanssa on nyt kuitenkin keksinyt muotoiluidean, jolla tätä sääntöä on mahdollista kiertää. Fossilin uutuuskello nimittäin näyttää ulkoisesti rannerenkaalta, mutta lähempi tarkastelu osoittaa kyseessä olevan aivan tavallinen miesten rannekello.

Varsin ovela muotoiluidea joka tapauksessa. Kelloa on kaupan Fossil.com sivuilla hintaan 150,- Dollaria.

Lähde: www.fossil.com

Edellinen artikkeliÄlykäs polymeeripanssari, joka kovettuu iskusta
Seuraava artikkeliSuunto Lumi – erityisesti naisille suunniteltu rannetietokone

1 KOMMENTTI

 1. En ite ostais tollasta. Koska kello on kello ja koru on koru. Mitä tuohon onko sopivaa käyttää koruja tulee. Niin itellä ainakin on kädet täynnä koruja (4 sormusta, 2 rannekorua, kello ja kaulokoru) ja ei ole vihkisormusta vielä. Joten vielä jää 5 sormee ihan tyhjiksi joten niihin pitää hankkia jokku.

 2. Kyllä nykyään taitaa nuo rannekellot olla lähinnä koristeena, sillä se ei ole samalla tapaa ”pakollinen” apuväline kuin ennen muinoin jolloin ihmisillä ei ollut kaikilla omaa kännykkää josta ajan voisi tarkistaa.

 3. ”onko perinteiselle miehelle sopivaa käyttää kalvosinnappien ja vihkisormuksen ohella koruja.”
  Kuten jo edellä on käynyt ilmi, niin kyllä rannekello on monesti pelkkä koru. Kuis olis skraga eli solmio? Tai iso vyösolki? Entäpä koristekuvioidut bootsit? Muistuu taas mieleen vuosien takaa alkuperäiseltä hippiajalta joskus 60-70 lukujen vaihteen tienoilla, kun TV:ssä haastateltiin jotain intin kapiaista pitkätukkaisista hipeistä. Äijä oli sitä mieltä, että eihän ne ole mitään miehiäkään kun niillä on pitkä tukka ja käyttävät koruja. Ja urpolla oli yllään univormu kuin joulukuusi, täynnä kaiken maailman koruja tai mitä lie olleet mitaleita! Että on niitä koruja ja sitten on myös koruja.

 4. Ei ei… Pakko kysyä kommentoilta, että onko kelloa kädessä? On se vaan niin paljon helpompaa ja nopeampaa katsoa kelloa, kuin puhelinta! Juuri töissäkin, kun oli puhelin kurahousujen sisällä olleissa housuissa, niin siinäkin olisi saanut kaivaa aikast kauan enemmän, jossei olisi ollut kelloa kädessä.

 5. ”toimittaaks noi suomeen?”
  niin kuin sanonta kuuluu; rahalla saa ja hevosella pääsee.

  Onkohan tuossa oikeen ”oikeat” viisarit vai näyttö?

 6. Kello on jo, mutta tuollaisen korun haluaisin.. Tai tuon tyylisen.. Kävin jo kahdessa paikassa etsimässä mutta kun ei ole kuin jotain ketjuja. Nekin hirmuisen ohuita. Haluaisin tuollaisen laattamaisen, siis samaa tyyliä kuin omegani.

 7. Radolla on ollut jo 80-luvulta lähtien Ceramica-malli myynnissä jossa idea on hyvin samanhenkinen.