Planon DocuPen RC800 kynä skanneri 

Tässä jälleen yksi ehdoton varuste ainakin jokaiselle salaisen agentin urasta haaveilevalle.  Tällä Planon DocuPen RC800 kynäskannerilla onnistuu nimittäin koko sivun skannaaminen muistiin muutamassa sekunnissa. Skannaus toteutetaan yksinkertaisesti pyyhkäisemällä skannerin kyljellä luettava pinta, jolloin kynä skannaa ja tallentaa sivulla esitetyn tiedon muistiinsa.

Pienestä koostaan huoimatta kynäskannerin suunnittelussa ei ole tehty suuria kompromisseja skannauslaadun suhteen. Skanneri lukee kuvat 24 bitin värisyvyydellä ja skannauksen maksimitarkkuus on 400 dpi. Skannaukset lukulaite tallentaa tähän sisään sopivalle micro-SD muistikortille, joten kapasiteettia saa tarpeen mukaan kasvatettua kohtuuhinnalla. Virtansa skanneri saa USB-liittimen kautta ladattavasta litium-ioni akusta.

Tuote voisi olla näppärä myös vaikkapa opiskelijalle, joka tahtoo kopioida näppärästi ”sen ahkeramman” vieressä istuvan pänttääjän muistiinpanot omaan haltuunsa luennon päätyttyä.

Kynäskanneri köyhdyttää ostajaansa $349,- ja se toimitetaan mm. tekstin tunnistukseen kykenevällä ohjelmistolla varustettuna.

Lähde: planon.com

Edellinen artikkeliTee-se-itse tripod-jalusta kameralle naruista
Seuraava artikkeliHenkilökohtainen ilmastointi spray-purkissa

1 KOMMENTTI

  1. ”Tuote voisi olla näppärä myös vaikkapa opiskelijalle, joka tahtoo kopioida näppärästi sen ahkeramman vieressä istuvan pänttääjän musitiinpanot omaan haltuunsa luennon päätyttyä”

    Ehdottomasti. 😀

  2. No on sitä nähty kamerallakin kopioitavan luentotauluja. Mutta ehdottoman hieno värkki täytyy myöntää 🙂

  3. Kääk!! älkää vain ostako! Selatkaa ensin vähän testi ja mielipidesivuilla. Tuo on nimittäin ”muovinen roska”, joka hajoaa käteen jos edes toimii uutena. Lisäksi sitä tuottavaa yritystä on hyvin saada kiinni. => Ongelmat johtuvat varmaankin alan puutteellisesta kilpailusta.