Joskus on hyvin jännä kuinka yhdessä tuotekategoriassa tietyn statuksen saavuttaneita tuotemerkkejä siirretään toiseen. Oli kyseessä sitten Marimekon unikkobrändiä hyödyntävä matkapuhelin, tai Lamborghinin nimellä myytävä läppäri, niin kuluttajiin homma tuntuu purevan. Tällä kertaa tuotemerkkien sekoituksen alla on automerkki Ferrari, jonka nimellä myydään myös pizzauuneja. Vaikka kyseessä ei taidakkaan olla tällä kertaa Sama Ferrari, joka on tunnettu nopeista orhikeulakuviolla varustetuista autoistaan, niin nimi varmasti antaa pizzauunin brändille lisäpotkua.

Niin tai näin G3tuotenimellä markkinoitu pizzauuni lupaa kypsentää pizzan rapean maukkaaksi vain viidessä minuutissa, ja pakastepizzan vain kolmessa. Hintaa Ferraripizzauunilla on 1195,95 € eli huomattavasti vähemmän kuin autolla.

Lähde: g3ferrari.com

Edellinen artikkeliWÄRK:fest, eli ensimmäinen tee-se-itse -kulttuurin festivaali järjestetään Kaapelitehtaalla 20-21.10.
Seuraava artikkeliKuinka isoiksi taulutelevisiot voivat kasvaa?

4 KOMMENTIT

 1. Ferrari on aika yleinen sukunimi Italiassa. Entinen emäntä oli sukunimeltään Ferrari, perhe oli riisinviljelijöitä. (Kyllä, Italiassa viljellään riisiä)

 2. Näyttää melkein identtiseltä omistamani viidenkympin pizzauunin kanssa: http://94.246.113.70/image/images/37/3744115569.jpg

  Samat lupaukset kypsennysajastakin. Pitää vain lämmittää 5 min ennen pizzan laittoa uuniin ja kolmella minuutilla ei vielä saa rapeaa pizzaa.

  Katsottuani Ferrariuunin sivuja totesin, että erona löytyy ajastin. Kallis ajastin.

 3. Juu lievästi ilmaa hinnassa… Tuskin on tuohon 50 vehkeeseen muita muutoksia tehty kun tuo ajastin ja ja tuo kullitettu teksti kannessa?

  Onhan nuo sellaisia lisävarusteita että hintaa voi sitten nostaa 1140€
  Kuka kerkee ekana tuollaisen ostamaan. Minä jätän ainakin hyllyyn ja tyydyn tuohon ”kilpailevan yrityksen” 50€ laitteeseen.

Kommenttien lisääminen on estetty.