Vaikka käytöstä poistuneista polkupyöristä syntyneen romun määrää voi tuskin mitenkään verrata esimerkiksi autoromun määrään, niin paljon romua polkupyöristä vuosittain varmasti syntyy. Lisäksi aikansa kunnialla palvelleen polkupyörän siirtäminen ajasta ikuisuuteen tuntuu aina myös yhtä ikävältä. Tanskalainen B-cycle on erään romuttamolle päätyneiden polkupyörien kohtalosta järkyttyneen muotoilijan idea pyörän osien kierrätyksestä. Viime viikolla Berliinin DMY 2011 messuilla esillä olleen kierrätysmuotoilijan mallistoon kuuluu muun mualla polkupyöräromusta valmistettuja pöytiä, tuoleja, kynttilänjalkoja sekä esimerkiksi naulakkoja.

Hauskasti ideoiduista huonekaluista ei välttämättä ole ihan joka kodin sisustukseen, mutta esimerkiksi polkupyöräilystä innostuneen puutarhaan näistä saisi varmasti oivat kalusteet.

Lisää tietoa tuotteista löytyy projektin kotisivuilta osoitteesta b-cycle.net

Edellinen artikkeliNyko Zoom lähes puolittaa Kinectin tarvitseman tilan
Seuraava artikkeliMaailman ensimmäiset 3D-tulostetut bikinit