Miltä kuulostaisi kämppä makuuhuoneesta lähtevällä vesiliukumäellä?

Nyt kaikki Brittein saarille muuttoa harkitsevat nousukkaat kuulolla! Englannissa Bowdonin kaupungin kiinteistömarkkinoille on ilmestynyt myyntiin talo, jollaista ei varmasti monelta löydy. Vai tunnetko sinä ketään, jonka talossa makuuhuoneen komerosta lähtisi alakerrassa sijaitsevaan uima-altaaseen laskeva vesiliukumäki?

Mikäpäs siinä, on sitä Hilavitkuttimessa esitelty järjettömämpiäkin asumiskonsepteja, kuten vaikkapa Lamborghini-hissillä varustettu omakotitalo. Ainakin nyt myynnissä olevan talon omistajalle on raikas herätys luvassa joka ikinen aamu.

Kiinteistöstä kiinnostuneet voivat kysellä tämän arkkitehtonisen ihmeen lähtöhintaa talon myynti-ilmoituksen kautta osoitteesta countrylife.co.uk

Kautta: Neatorama.com