Viime kuussa järjestimme Hilavitkuttimessa kilpailun yhdessä HP:n kanssa, jossa pääpalkintona oli HP Photosmart Premium e-All-in-One monitoimitulostin. Kilpailuun keräsi huiman määrän osallistujia, joista arpaonni suosi tällä kertaa Jonna Jelekäistä. Onnittelut voittajalle!

Kilpailuun osallistuneista suurin osa käyttäisi tulostinta ja erityisesti tämän ePrint -ominaisuutta suoraan mobiililaitteilta tulostamiseen, tai esimerkiksi kuvien lähettämiseen reissusta tulostimelle kotiin katseltavaksi. Tässä muutama kilpailuun osallistuneen vastaus kysymykseen, miten he hyödyntäisivät tulostimen ePrint -ominaisuutta:

etätulostus olisi poikaa. Armeijassa kun olen niin aina kun sudokut loppuvat voisin muutamat uudet laittaa tulostukseen etäyhteyden avulla ja iltalomilla sitten käydä ne hakemassa.

Töissä, teemme unitutkimuksia ja potilaat olisivat halunneet monesti heti valokuvansa tutkimusiltana kun on kaikki ihmeelliset laitteet kytketty.

Minun piti lähettää postissa opiskeluun liittyviä papereita enkä ollut kotona. ePrintin avulla olisin voinut tulostaa paperit etänä ja kämppikseni olisi voinut postittaa ne.

Varsinkin puhelimella otetut kuvat ärsyttävät, koska ne täytyy ensin saada tietokoneelle, josta ne voidaan vasta sitten printata. Toiseksi, tekniikassa-ei-niin-lahjakkaat-sukulaiset ovat soitelleet kotoa, että miten sitä printattiin jokin tiedosto.. mitä nappia painaa yms. Asia ratkeisi samantien tällä, koska he osaavat kuitenkin lähettää jo sähköpostia!

Edellinen artikkeliPulse Laser Gun Mk II on itse tehty laserpistooli
Seuraava artikkeliMiltä kuulostaisi kämppä makuuhuoneesta lähtevällä vesiliukumäellä?