Odotatko kieli pitkällä aikaa, jolloin koti muuttuu virtuaaliseksi pelitaistelutantereeksi täydellisen, holodeck-tyylisen virtuaalimaailman siivittämänä? Mikäli olet sitä mieltä että aika teknologialle on jo nyt, voit ottaa mallia Nao_u -nimimerkkiä käyttävästä nikkarista, joka on yhdistänyt Nintendo Wii-ohjaimen, Vuzix VR920 lasit, ja Microsoft Kinect-ohjaimen, saaden lopputulokseksi eräänlaisen vapaasti vaellettavan virtuaalimaailman.

Tässä tapauksessa video kertoo kaiken muun tarvittavan. Sellainen löytyy hypyn jälkeen.

Edellinen artikkeliSwitch on itse koottava linkkuveitsi vaihtoterillä
Seuraava artikkeliSony PSP2, koodinimeltään NGP on julkistettu!

15 KOMMENTIT

 1. Paljon löytyy vikoja, mutta antaa vähän toivoa aidompiin peleihin. Ehkä joskus tulevaisuudessa tulee pelejä joissa joutuu juoksemaan tv:n edessä.

  Melko häpeällistä peliyhtiöille tosin; yksi ihminen tehnyt paremman tuotteen kuin mikään nykyajan peliyhtiöstä miljardien budjeteilla.
  Todistaa tosin sen, että nykyään peliyhtiöissä panostetaan pelkkiin grafiikoihin.

 2. Yllättävän toimivalta näytti tuo ohjaaminen.

  ”Melko häpeällistä peliyhtiöille tosin; yksi ihminen tehnyt paremman tuotteen kuin mikään nykyajan peliyhtiöstä miljardien budjeteilla.”

  Hittipeleissä maksetaan monesti jollekin tähdelle suuret korvaukset ääninäyttelystä ja markkinakulut ovat kovat.

 3. Enpä nyt tiedä että onko leijuvien päiden ampuminen värikuulapyssyllä mikään hittipeli. Noh, ehkä wiin pelaajakunnalle sopivaa ajanvietettä.

 4. Tarvitsee vielä omni-juoksumaton jonka päällä voi kävellä ja juosta paikoillaan, sitten olisi jo aika hyvä.

 5. Mahdollisuuksiahan tuossa olisi vaikka mihin. Hiukan enemmän resurseja tekijätiimille niin jälki voisi olla mieletöntä. Mutta siinä vaiheessa mitä valitettavimmin suurkorporaatioiden lakimies armeija alkaisi koputella ovelle.. Selittäen kaikenlaista teknisistä patenteista, yms, vaikka rivien välistä voisi lukea, että eihän se käy että joku tekee rahaa ilman että he siitä saavat latiakaan.
  Toivotaan nyt kuitenkin että tuo harrastaja pohjainen modailu sallittaisiin. MSofthan jo kiljaisi ryhtyvänsä taisteluun, kun kineticiä alettiin käyttämään muualla kuin Boxin kyljessä. Käänsi kyllä kelkkansa sitten nopeasti.

 6. ass, onko tekniikkademo sinulle lainkaan tuttu käsite?

  Tämä antaa selvästikin suuntaa sihen, mihin suuntaan peliteollisuus tulee menemään.

 7. Sinänsä jännä, että tuo Kinecti on hyvä kaikessa muussa, paitsi niissä Xbox 360:n peleissä.

 8. ”ass, onko tekniikkademo sinulle lainkaan tuttu käsite?”

  Tiedä vaikka tuonkin kokeilijaryhmän takana on joku suuri pelivalmistaja. Ja sitten levitetään pieni pätkä videota nettiin ja katsotaan ihmisten vastaanottoa/palautetta, josta sitten saadaa mieletön määrä tietoa yhtiön käyttöön, ja marikkinointi ”kyselyn” hinnaksi tuli muutama vaivainen tonni. Näin ainakin musiikkibisneksessäkin on toimittu!

 9. Lukijoiden kommentit saavat minut lähes täysin sanattomaksi.

  ”Melko häpeällistä peliyhtiöille tosin; yksi ihminen tehnyt paremman tuotteen kuin mikään nykyajan peliyhtiöstä miljardien budjeteilla.”

  Mi.. mitä?? miksi pädette asioista joista teillä ei mitä ilmeisemmin ole minkäänlaista käsitystä?

  En näe mitään yhteyttä peliyhtiöiden kysyntää vastaavilla tuotteilla ja näillä yksittäisten ihmisten teknologiakikkailuilla.

  ”Hiukan enemmän resurseja tekijätiimille niin jälki voisi olla mieletöntä. Mutta siinä vaiheessa mitä valitettavimmin suurkorporaatioiden lakimies armeija alkaisi koputella ovelle..”

  ”hiukan enemmän resursseja”.. mitä? miten resurssit nyt taas liittyvät mihinkään? Kinect hackeissä ei todellakaan haeta minkäänalista taloudellista etua, vaan nimenomaan yksittäiset henkilöt kokeilevat nykyteknologian rajoja ihan oman mielenkiintonsa takia.

  ”suurkorporaatioiden lakimies armeija” En edes jaksa lähteä henkilökohtaisuuksiin ja moittia kilioppiasi vaan totean suoraa että tällä osalla kommentistasi ei ole minkäänlaista perustaa mihinkään, eikä ylipäätään muutenkaan mitään järkeä.

 10. Ja nyt on hyvä olo?
  Sait päteä komentoimalla kommentteja, kun muut kommentoivat uutista…
  Resurssit ovat aikaa, rahaa, työvoimaa.
  Harrastelijoilla aikaa ei ole, kun pitää tienata rahaakin, eli tehdä päivätyötä.
  Jos joku maksaisi harrastelijalle hänen harrasteestaan, hänellä olisi enemmän aikaa harrastaa.
  Jos joku taho tarjoiutuisi vapaaehtoisesti tai rahalla lisätyövoimaksi, projektiin käytettävä miestyövuodet lisääntyisivät.
  Molemmissa tapauksissa jäisi aikaa enemmän yksityiskohtien hiomiseen. (jos olisi enemmän resursseja, jälki olisi parempaa)

  ”kilioppini” voi olla perseellään, mutta en mitään äidinkielen ainetta ollutkaan kirjoittamassa. Jos et ymmärtänyt ajatusta, niin kerrottakoon, että Microsoft varoitti oikeustoimilla jos kineticiä yritetään modata toimimaan PC ympäristössä. Oikeustoimia suuryrityksissä hoitaa lakimiehet.
  Monikin harrastaja projektina tehty peli/elokuva on jouduttu pistämään jähin kun yritykset ovat ärähtäneet ettei moisen tekeminen ole heidän mielestään laillista. Ja uhanneet oikeustoimilla jos projketista ei luovuta. Tämä on tapahtunut yleensä silloin kun projektiin on käytetty pajon aikaa ja työvoimaa, jäljen ollessa jo varsin kaupallista tasoa.

 11. Ktan nimimerkki ei ilmeisesti osaa lukea lauseiden välistä.
  Yhdyn edelliseen!

Comments are closed.