Oetko koskaan miettinyt että mikä olisi levyjä soittavan LP-soittimen minimi? Ai etkö? No ei se mitään, tässä se joka tapauksessa on.

Muotoilija nimeltään RD Silver halusi rakentaa levysoittimen, joka olisi massaltaan ja ominaisuuksiltaan absoluuttinen minimi. Lopputuos oheisessa kuvassa. Ainakin rakentaja itse lupaa soittimelleen myös hyvää äänentoistoa. Joka tapauksessa kiintoisa konsepti ja erittäin kiintoisan näköinen lopputulos!

Lähde: yankodesign.com

Edellinen artikkeliKosketusnäyttöhansikkaat helpottavat kosketusnäyttöjen käyttämistä
Seuraava artikkeliHeadsetti joka ei taustahälyä kuuntele

14 KOMMENTIT

 1. ”Levyjä pyörittävän LP-soittimen minimi”

  Olenko ainoa, jonka mielestä otsikko kuulostaa vähän oudolta?

 2. Kyllähän tuosta sais vieläkin pienemmän kun laittais tuon neulan varren tulemaan nopeudensäätönappien vierestä…

 3. Ideana ihan kiva, mutta tuo äänenlaatu on varmaan aika suolesta. LP-soittimissa on ihan syystäkin massaa (paremmissa laitteissa) ja vähintään kunnon levylautanen, mikä tuosta puuttuu kokonaan.

 4. Kyllähän se iPodikin tuottaa tarpeeksi hyvän äänenlaadun perusjantterille. Eiköhän tuokin kelpaa ei-hifistille

 5. pitikö tähän sotkea joku iTuote ? ei ole huonompaa vaihtoehtoa kuin ituotteet. Samat jutut löytyy muista, mutta muut ei tarjoa sitä ”boostia” minkä tarvitset ? onhan se mukava ku ihmiset huomaa et ostat jotain ituotteita. kaikkihan me tiedämme et ne o jatkeita vain. jos halutaan toimivia tuotteita ostetaan jotain muuta kuin applea

 6. Eikös LP-levystä saa ääntä ulos kun halkaisee vähän hammastikkua ja laittaa paperiarkin siihen? Jollain kapineella vain levy pyörimään ja tikku levyn uraan.

 7. Volkkari soitin oli pienempi ja vekkulimpi. Vaikka ei ollutakaan ”levyjä PYÖRITTÄVÄ LP-soitin”

 8. Muistelempa nähneeni äänirasialla ja kajarilla ja neulalla varustetun pikkuauton, joka iloisesti ajeli verrannollista 45rpm vauhtia eteenpäin maltillisesti, samalla kun musiikki kajahteli ulos auton kajarista.

  Mikä pakko sitä levyä on pyörittää?

 9. unit984Beta: Savikiekkoja vi tosiaan soittaa noin, mutta LP-levyn kanssa ajatus on vähnä niin ja näin. Teoriassa sieltä voi saada hyvin vähäistä ääntä ulos etenkin varhaisita Mono-LP levyistä, mutta ääni on todella heikko ja myös vääränlainen koska LP-levyissä on erilainen se ura systeemi kun se on sähköiseen käyttöön suunniteltu.

 10. Ihmettelen miksi vielä ei ole tullut kannettavia LP-soittimia? Esimerkiksi johonkin reppuun voisiselaisen rakentaa… Hienon näköinen tuo minimi LP-soitin, mutta varmaan on todella kallis.

 11. nevssons: jep. aiemman kirjoituksesi perusteella en osannut yhdistää, että tarkoitat tuota samaa.

  Jossain päin nettiä muistan nähneeni artikkelin, jossa joku heebo oli skannannut (skannerilla, kuvaksi) LP-levyjä ja tuunannut softan joka sitten lueskeli ja toisti ääntä tältä digitoidulta lätykkeeltä.

  Särki pahasti ja kuulosti hirveältä, mutta lämmitti DIY-ihmisen mieltä ja sielua.

Comments are closed.