Jack Streat on rakennellut Legoista tämän Lee Enfield Bolt Action Sniper Rifle -kiväärin. Kyseistä asetyyppiä käytettiin toisessa ja ensimmäisessä maailmansodassa. Lippaaseen ladataan neljän pituisia lego-luoteja. Makasiini naksautetaan kiinni kiväärin pohjaan. ”Ase” viritetään vetämällä sen perässä olevasta nupista. Tällöin lego-palikka tulee lippaasta laitteen sisuksiin ja samalla kuminauha virittyy valmiiksi heittämään ”luodin” ”piipusta”. Videolla toiminta esitetään hyvin:

Eipä tällaisia rakenneltu silloin kun itse oli pieni. Mutta jos olisi ollut kompetenssia, varmasti olisi rakenneltu. Melkoisen hieno lego-systeemi jälleen tehty. Tekijä voi olla ylpeä itsestään. Sinälläänhän pyssyn toiminta ei ole tässä monimutkaista, mutta kyllä tuon suunnitteluun on muutama viikko varmaan vierähtänyt. Ja palikatkin on pitänyt tilata jostain. Pistäkää paremmaksi!

Lähde: www.mocpages.com

Edellinen artikkeliUni-Signal on parannus liikennevaloihin
Seuraava artikkeliDeger Cengiz: Cactus Chair on kuin istuisi kaktuksen päällä mutta vain ilman kipua

11 KOMMENTIT

  1. Onpa hieno värkki. Tuosta ku tulis ohjeet johonki, niin varmasti tilaisin palikat ja rakentaisin itekki :p On kyllä hieno!

  2. Ja itse Jack Streat on ainoastaan 15-vuotias, aika käsittämätöntä. Täytyy todella arvostaa..

  3. mitenköhän tuo mun aijempi kommentti tuli nuin 6 tuntia myöhässä, tuohon ”-”:n viestiin oli siis tarkotettu. hienojahan nää silti on, mutta mikä tuosta ”Barrett M82A1”:sta nyt sen ”paljon paremman” tekee ?

Kommenttien lisääminen on estetty.