Punaviini on tomaattikastikkeen ja kahvin kanssa varmasti yksi kaikkein tahraavimmista ruoka-aineista. Tavallisesti kodinpitäjien onkin syytä harkita tarkoin, ennen kuin tarjoilevat punaviiniä osana esimerkiksi valkoiselle pitsiliinalle katettua ateriaa.

Tekstiilisuunnittelija nimeltään  Kristine Bjaadal on nyt keksinyt suunnitella valkoisen pöytäliinan, joka ”tykkää” kun sille kaadetaan punkkua. Pöytäliinan jujuna on, että tämän vettä hylkivään pintamateriaaliin on painettu nestettä imeviä perhosen kuvioita, jotka tulevat esiin vasta kun liinalle läikytetään värillistä nestettä, kuten vaikkapa punaviiniä tai kahvia.

Toistaiseksi vielä konsepti, mutta ehkäpä jo lähitulevaisuudessa tuotantolinjalla. Kankaan imukyky demonstroituna hypyn jälkeen löytyvällä videolla.

Kautta: gizmodo.de

Mainos: Hauskat keittiötarvikeet Superkauppa.fi -verkkokaupasta

Edellinen artikkeliAMPLIFIER: STACK CHAIR on tuoli joka kasvaa kun mainoksia tulee
Seuraava artikkeliWindows 3.1 – uu!