DelSiTech410

DelSiTech Oy:n kehittämä ihon alle sijoitettava piigeelikapseli korvaa tulevaisuudessa piikit ja pillerit. Toimintaperiaate on yksinkertainen: geelikapseli alkaa ajan kuluessa hajota, jolloin vapautuu lääkeainetta. DelSiTechin toimitusjohtaja Harry Jalosen mukaan piigeelin hajoamisaikaa voidaan säädellä portaattomasti valmistustavasta riippuen. Kapseli saadaan näin vaikuttamaan päivistä jopa kuukausiin.

Hyötyjä ja tilausta piigeelikapselille on useita. Ihonalainen annostelu korvaisi hoitoa tarvitsevien elämää rajoittavat päivittäiset pistokset. Tekniikalla voidaan myös antaa lääkeaineita, joita ei voi ottaa suun kautta. Kapselista vapautuva pii ei ole vaarallista, koska ihminen on noin 0,5 prosenttisesti piitä. Jos kapseli rikkoutuu, lääkkeen yliannostusriskiä ei ole. Jalosen mukaan valmisteen hajoaminen ei muuta ympäröivän kudoksen pH:ta, mikä parantaa elimistön sietokykyä ja vähentää tulehdusriskiä.

Lähde.

Kuva: DelSiTech

Edellinen artikkeli”Pikseliveistoksia” ruokapakkauksista
Seuraava artikkeliPikachu convertible ski mask by Sugarcoatidli3z

7 KOMMENTIT

  1. No siis toihan vähentää piikkien käyttöä. Eli toi voi korvata monta pistosta, jos luin oikein???

    ”Ihonalainen annostelu korvaisi hoitoa tarvitsevien elämää rajoittavat päivittäiset pistokset.”

  2. Nyt alkaa urheilijat käyttämään entistä enemmän hormoneja kun ei tarvitse maksaa rääkätä tai toimia neulatyynynä.

  3. Zouzel. Kyllä se dopingaine maksaa rääkkää vaikka sen ilman pistosta perille saakin. Neulatyynynäkin olemiseen tottuu. Itse pistän noin 6 kertaa päivässä ja eikä se kyllä tunnu enää missään.

  4. Diabeetikoille voisi olla kätevä, kaverini ainakin joutuu yhtenään pistelemään.

  5. Tämähän on loistava keksintö huumeidenkäyttäjille, voi korvata useat päivittäiset pistokset ja vähentää AIDS-riskiä kun ei tarvitse likaisia neuloja käyttää!

Comments are closed.