Image1

Mikä onkaan mukavampaa (sarkastisesti) kuin paistaa makkaraa metsän keskellä hyttysten pistäessä iholla tai tallata paljaalla jalalla nokkosiin? No totta kai kutina joka kyseisistä toimista seuraa! Piti siitä tai ei, pääsee tästä iloisesta ihmistunteesta pian eroon ilman raapimista tai rasvoja. The Itch Stopper tuottaa mietoa sähköenergiaa, joka tuhoaa ihon alle liuenneet myrkyt ja lopettaa hetkellisesti histamiinin vapautumisen kehossa. Tämä prosessi vie aikaa likimain 20 sekuntia.

Kun laitetta käyttää kerran, lupailee se kutinan pysyvän poissa koko kyseisen päivän ajan. Lisäksi valmistaja vetoaa vaikutusajan nopeuteen verrattuna muihin kutinaa helpottaviin tuotteisiin ja keinoihin. Vempele on FDA:n eli Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä, eikä se kuulemma aiheuta syöpää tai vahinkoa DNA:lle. Iän puolesta kutinankarkotin soveltuu yksivuotiaille ja vanhemmille. Raapimisesta pääsee siis eroon seuraavalla ja sitä seuraavalla (niin kauan kuin paristoja riittää) mökkiretkellä n.60$ eli n.40 euron laskulla Amazonin kautta. (Tai valmistajan kotisivulta) Kutkuttava laite täytyy sanoa…

LäHdE

Edellinen artikkeliEar Switch – kappaleenvaihtoa laiskoille
Seuraava artikkeliSenseCam eli ViconRevue kuvaa elämäsi