Ranskalaisten pidike -viritelmä

Taitaa olla nälkä kun alkaa tehdä pirusti mieli ranskalaisia perunoita. Voipaperi on jo pitkään väheksytty pakkausmuoto. Siihen voi kääriä periaatteessa mitä vaan ja se pysyy paljon jämäkämmin muodossa kuin leivinpaperi tai alumiinifolio. Kokeilkaa ihmiset! Ja paketin saa helposti kiinni kuminauhalla. Muovi on kemikaali, eikä hyvää ruokaa kannata pyöritellä siinä.

Tässä ovelassa laitteessa yhdistyy voipaperin nerokkuus belgialaiseen ihmeeseen eli ranskalaiseen perunaan. Tuossa on kipoissa ketsuppia, mutta joku voisi kaivata sinappia tai majoneesia. Tai vaikka chilimajoneesia. Kartion voi toki täyttää myös mozzarellatikuilla, sipulirenkailla tai paahdetuilla manteleilla, mistä nyt sattuu pitämään. Hintaa on $12,50.

Lähde: www.kegworks.com

Edellinen artikkeliTeräksinen Metaklett ”tarranauha” kannattelee jopa 35 tonnin painoa neliöllä
Seuraava artikkeliAram Bartholl: FUCK 3D !!! luottaa kaksiulotteisuuden kiehtovuuteen

12 KOMMENTIT

  1. Muovi on orgaaninen polymeeri, jonka ominaisuuksia joskus muokataan kemikaaleilla. Vai oliko kyse ehkä huumorista? Olisi insinöörimäisen hauskaa testata kuinka paljon pakkausmateriaali vaikuttaa ruuan makuun ja terveellisyyteen.

  2. Kyllä se vaikuttaa ainakin minun makuaistissani. Kokeilkaapa huviksenne vaikkapa fazerin sinistä foliossa ja verratkaa vastaavaa tuotetta muovipakkauksessa. Ero on merkittävä.

  3. Typerä muoto. Mukava niitä viimeisiä tähteitä onkia syvältä kartion pohjalta

  4. Vesikin on kemikaali. Penisiliini on kemikaali. Alkoholi on kemikaali. Kaikki yhdisteet ovat kemikaaleja. Ihme kemikaalifobiaa…

  5. ”tulipa nälkä!” Ja nälkä jää jos tollasissa annoksissa tarjoillaan.

  6. Eikö kemikaali tarkoitakaan kemian teollisuuden tuotetta ja luonnossa esiintyvät kemialliset yhdisteet ovat sitten jotain muuta.

    Kuultuani tiedemiesten suuruudenhulluista jumalaleikeistä, luovuin kaikista tuotteista, jotka sisältävät geenejä, molekyylejä tai soluja.

Comments are closed.