Flossie on Castrolin testikuljettaja-robotti

Castrol on palkannut erikoisen tyypin testaamaan moottoripyöriä, nimittäin Flossie-robotin. Flossie ei nipota eikä väsy, ja se tekee moottorin käyttöön liittyvät liikesarjat aina samalla tekniikalla. Robotti voidaan kytkeä periaatteessa mihin tahansa prätkään, mopoon tai skootteriin.

Robotti on liitetty tietokoneeseen ja se oppii kytkimen herkkyyden sekä kaasun käytön automaattisesti ja osaa soveltaa näitä oppeja käytännössä hetimiten. Se on aina valmiina kaasuttelemaan vaikkapa 16000 kierrosta minuutissa ja data saadaan helposti ja nopeasti analysoitua tietokoneella.

Flossie ei myöskään valita ääriolosuhteista, vaikkapa polttavasta kuumuudesta tai jäätävästä kylmyydestä, mitä käytetään erilaisissa öljyntestaus-sarjoissa. Hieno on, mutta lienee tylsä kuski.

Edellinen artikkeliTiedemiehet kehittivät läpinäkyvän alumiinin – tavallaan
Seuraava artikkeliSonyn EyePet -virtuaalilemmikkipeli demottuna