Sen jälkeen, kun Tamagochi valloitti lelukaupat 80-luvulla, niin erilaiset virtuaalilemmikit ovat muodossa tai toisessa aina tuon tuosta nostaneet päätään lelujen joulumarkkinoilla. Myöskin tulevaksi jouluksi vanhemmille on luvassa söpö ja pörröinen lahjavaihtoehto oikealle, elävälle lemmikille.

Tällä kertaa kyseesä on Sony Playstation 3 pelikonsolille jouluksi saapuva EyePet -virtuaalilemmikkipeli, joka Playstation Eye -webbikameran avulla herättää bittilemmikin henkiin olohuoneen reaaliympäristöön. Ainoastaan ruudun kautta olohuoneessa nähtävissä oleva lemmikki reagoi television edessä istuvan käyttäjän liikkeisiin ja peliin liittyvien erikoiskorttien heilutteluun.

Pakko myöntää, että ainakin julki tulleen demovideon perusteella luvassa on ehdottomasti innovatiivisin uutuus pelimarkkinoille pitkään aikaan. Ja voiko muka sitä paitsi enää tämän söpömpää peliä olla?

Pelin mainosvideo hypyn jälkeen

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliFlossie on moottoripyörän testikuljettaja-robotti
Seuraava artikkeliKuumin uutuus hautatoimistobisneksessä: näköistuhkauurna

11 KOMMENTIT

  1. Näyttää kyllä tosi hyvältä ja toimivalta peliltä!
    Toivottavasti julkaistaan myös xbox360 versio.

  2. Ei kyllä pysty millään ymmärtämään tuota tarvetta paijata jotain epätodellista, muovista, tai keinotekoista otusta.. Se menee vielä ehkä lapsilla tiettyyn ikään asti leikkimisen piikkiin, mutta kun tämäkin näyttäisi enemmän aikuisten peliltä.. Joku asiaan hurahtanut voisikin varmaan selvittää mitä järkeä siinä oikein on?

  3. Ei ainakaan videon perusteella tule muille kun pskolmoselle: ”only on playstation 3” . Oon samaa mieltä TMn kans että ei tos oo mitään tervettä järkeä.

  4. Muuten erittäin hyvä idea, mutta jos elukka on ruma karvainen apina niin ei todellakaan kiinnosta…

  5. Porukoilla on vielä tallessa yks leluapina, joka näyttää just samalta ku toi otus :/

  6. Luulisin, että lemmikin ulkonäön tuossa pystyy valitsemaan. Tai sitten ainakin _lisähintaan_ saa hankittua erilaisia eläimiä. Ideana hyvä, voisin uskoa että omaan ekaluokkalaiseen tyttööni tuo ainakin iskisi ihan täysillä! Ja myös teknologisesti oli melko uskomatonta katsottavaa, todella upeasti virtuaalimaailma ja oikea maailma saatu yhdistettyä kuvaruudulla.

  7. Tamagotchit tuli R-kioskeille yms. suunnilleen v. -97. Kasikytluku oli vielä sitä 8-bittisen Nintendon aikaa…

Kommenttien lisääminen on estetty.