Sonyn EyePet -virtuaalilemmikkipeli demottuna

Sen jälkeen, kun Tamagochi valloitti lelukaupat 80-luvulla, niin erilaiset virtuaalilemmikit ovat muodossa tai toisessa aina tuon tuosta nostaneet päätään lelujen joulumarkkinoilla. Myöskin tulevaksi jouluksi vanhemmille on luvassa söpö ja pörröinen lahjavaihtoehto oikealle, elävälle lemmikille.

Tällä kertaa kyseesä on Sony Playstation 3 pelikonsolille jouluksi saapuva EyePet -virtuaalilemmikkipeli, joka Playstation Eye -webbikameran avulla herättää bittilemmikin henkiin olohuoneen reaaliympäristöön. Ainoastaan ruudun kautta olohuoneessa nähtävissä oleva lemmikki reagoi television edessä istuvan käyttäjän liikkeisiin ja peliin liittyvien erikoiskorttien heilutteluun.

Pakko myöntää, että ainakin julki tulleen demovideon perusteella luvassa on ehdottomasti innovatiivisin uutuus pelimarkkinoille pitkään aikaan. Ja voiko muka sitä paitsi enää tämän söpömpää peliä olla?

Pelin mainosvideo hypyn jälkeen

Kautta: engadget.com