Upcycled Seatbelt Wallet on tyrvavyö-lompakko

Tässä ehdotus täys-vegaaneille, nimittäin käyttöä paljon kestävä lompakko, joka ei ole nahkaa. Tämä lompakko on valmistettu kierrättämällä turvavyöstä. Kahdeksan luottokorttitaskua, suurikokoinen setelitasku, kaksi kuittitaskua luottokorttien takana sekä kuminauhasuljin kuuluvat rahansäilytyshärpäkkeen ominaisuuksiin. Melko tyylikkään näköinen. Toisaalta tuskin tämäkään on tyylikäs takataskussa, vai onko?

Lähde: supermarkethq.com

n

{democracy:205}
Edellinen artikkeliSilmälasit joihin on integroitu teline
Seuraava artikkeliThe £10 Breakfast tyydyttää tuhdimmankin krapulan, kenties

1 KOMMENTTI

 1. Tyylikästä tai ei, mutta usein ainut paikka mihin lompakon voi laittaa. Sisällä tai kesäisin ei aiva vain voi pitää takkia ja etutaskut vasta tyylitön (ja epämukava) paikka on.

 2. Niin, missäs sitä sitten voisi pitää silloin kun ei ole takkia… Vyölaukussa? Käsilaukussa? Reisitaskut ovat ehkä mukavin mahdollinen paikka lompakolle, mutta niitäkään ei ole kaikissa housuissa.

 3. tuohon vielä turvavyön liitin ja vastakappale takataskun pohjalle niin on taskuvarkaille lisää hommia. 🙂

 4. Tarviiko sitä lompakkoa aina joka paikkaan raahata? Ne ”esineet” on siellä irrallaan, joten tarpeen mukaan tarpeellinen matkaan.

 5. Itse on tullut mietittyä viimeaikoina tuota lompakon kanto asiaa. Itsellä aina perstaskussa, ja sen lisäksi etutaskuissa on älypuhelin ja kasa avaimia. Jotenkinhan noita olisi mukava muutenkin kuljettaa mutta, käsilaukku ei vain oikein toimi miehellä ja on mielestäni aika epäkäytännöllinen, sitoo liikaa käsiä. Naiselle on sopivaa pidellä jotain pussia käsissään, mutta miehen pitää pitää kädet aina toimintavalmiina. Toisaalta miehen pitää olla aina valmis lähtemään reissuun vaikka roskien viemisreissulta, tähän visa kortti antaa parhaimman ”turvan”, siksi lompsa on oltava aina mukana. Työn puolesta voi tietysti kanniskella läppärilaukkua tai salkkua, mutta ei niiden kanssa joka paikkaan mennä. Reppu taas tuo mieleen koulupojan. Reisitaskuhousut ei oikein istu omaan lookkiin, ja epäilen ettei se painava lompsa ainakaan mukavampi siellä polvissa ole (paino johtuu enemmänkin muovin kuin paperin määrästä 🙂 ). Jonkun pitäisi kehittää joku fiksumpi laukku miehelle, tyylikkäämpi kuin 80-luvun vyölaukku mutta käytännöllisempi kuin olka tai käsilaukku.

 6. Defra: Lompakkohan on olemassa juuri sitä varten että tarpeelliset esineet on helppo ottaa matkaan yhtenä pakettina. Periaatteessahan ajokortti + pankki-/visakortti riittää melkein reissuun kun reissuun, mutta kyllä ne kortit rikki menevät aika pian taskunpohjalla ilman mitään suojaa.

 7. Niille parille kortille riittää kevyt korttitasku. Käteinen kyllä menee taskussa ilmankin.
  Etukortit on kuluttajalle tyhjänpäiväsiä ja ne sais kieltää lailla. Niistä ei hyödy kuin kauppa ja korttijärjestelmien ylläpitäjät.

 8. Defra: ”Etukortit on kuluttajalle tyhjänpäiväsiä ja ne sais kieltää lailla. Niistä ei hyödy kuin kauppa ja korttijärjestelmien ylläpitäjät.”

  Mutta jos etukortit ovat jo olemassa niin miten niiden hyödyntämisessä muka häviää?

 9. En suosittele pitämään takataskussa lompakkoa. Usein ylä-asteella varastelin välituntisin huvikseni monien lompakot takataskuista ja palautin vielä samalla välitunnilla. Povari jos löytyy.

 10. Tuo on totta että takataskusta se lompsa lähtee helposti, tosin kyllä sen huomaa kun joku sen ottaa. Paras on sellainen lyhyt lompsa joka ei pilkistä taskusta ulos, vaikeampi ottaa sitä lompsaa siten ettei toinen huomaisi. Povaria ei todellakaan kesä tai sisäpukineista löydy.

 11. Lompakosta löytyy ajokortti, kolikot, setelit ja tärkeimmät kuitit, visa electron ja sähköinen bussikortti. Näitä kaikkia tarvitsee viikottain ja turhaan niitä minnekkään laukun pohjalle heittäisi kun esimerkiksi ajokortin voi näyttää suoraan lompakosta ja bussikortinkin voi ”leimata” näyttämällä lompakkoa masiinalle.

 12. itekin oon monesti huomannu että tulee laitettuu joku kevyempi takki vaikkei semmosta tarviiskaan ihan sitä varten että saa normisetin, eli tupakat, sytkäri, avvaimet, kukkaro ja puhelin, mukaan. Farkkujen taskuissa vaan ahistaa äkkiä, ja aina kun istahtaa johonkin ni kamat tulee lapottua pöydälle. Luennoille mennessä taas saattaa ottaa just läppärin mukaan kun sen laukkuun voipi tunkea uskomattoman määrän rompetta :D. ei oikein iske ne mänpurset, jotain pitäis keksiä!

  edit. läpällä vois tehä just vaikka turvavöistä semmosen varustevyön mihin sais omat peruskamat – tai sitten ei 😀

 13. Takkia tulee kanniskeltua, kun pitää lompsaa pitää mukana. Ennen oli ongelmana lukulasitkin, kun kotelo piti mahtua mukaan. Siksi edellisen juttuketjun typerät tilaavievat sangat eivät tulisi kysymykseenkään. nyt kun on moniteholasit päässä, niin silmälasikoteloa ei onneksi tarvitse raahata.

  Läppäriä en kanniskele, mutta pieni järkkärilaukku olis kiva käsilaukun korvike, jossa myös muut kamat liikkuisivat.

 14. Itselläni usein kevyt takkini, jossa kanniskelen tavaroita, takissa taskut johon menee kissa, testattu juttu! Mutta jos liian kuuma, käytän Honk Kongista (siis kaupasta, ei kaupungista) ostettua leipälaukun tapaista kassia, maksoi vitosen ja se tuli armeijan käytöstä poistetun kaasunaamarin kanssa…

 15. ”Mutta jos etukortit ovat jo olemassa niin miten niiden hyödyntämisessä muka häviää?”

  No sepäs sepäs!! Tämä on juurikin se ajatus, joilla ihmiset saadaan käyttämään näitä etukortteja, vaikka samat edut voitaisiin suoda myös ilman niitä.
  Samalla meidät myös saadaa juoksemaan enemmän noiden tarjousten perässä ja käyttämään enemmän saman kauppaketjun kauppoja.

  On tietenkin myös sellaisia ihmisiä joilla on lompakko täynnä eri kauppaketjujen etukortteja (joiden ylläpitäminen maksaa kaupalle), mutta enimmäkseen ihmiset suosivat sitä yhtä.

  Kuluttajahan on tietenkin iloinen kun saa niin hyviä tarjouksia ja etuja, eikä tarvi kuin vilauttaa korttia siellä, korttia täällä.

  Vaikka etukortteja ei olisi olemassa olisi tarjouksia silti ja HYVIN todennäköisesti vielä huomattavasti enemmän, koska kilpailu asiakkaista olisi suurempaa, eikä miljoonia menisi näiden etukorttijärjestelmien ylläpitoon.

  Emme siis kuluttajana hyödy näistä korteista, vaan kauppaketjut hyötyvät. Jos asia olisi toisinpäin, ei kortteja olisi.

  Kuluttajien ajattelemattomuus mahdollistaa tämän toiminnan, koska me hankimme näitä kortteja. Ja koska meitä kuluttajia tuskin tässä vaiheessa enään voidaan kovinkaan helposti muuttaa, on ainut vaihtoehto kieltää nämä etukortit.

  Tai sitten tietenkin käyttää näitä hienoja ”etuja” ja hankkia isompia lompakoita näitä kortteja varten.